Дніпро
Лікар Невролог, Нейрохірург Резник Костянтин Вікторович на Doc.ua
4.7

Відгуки про Резник Костянтин Вікторович

Лікар-невролог, нейрохірург лікує патології центральної і периферичної нервової системи, остеохондроз, головний і лицевий біль, радикуліт, епілепсію і судоми. Консультує з питань оперативних втручань на спинному і головному мозку і при грижах міжхребцевих дисків
4.7
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 40 відгуків

Олександра 12 Лютий 2025
Лікар дуже компетентний, дякую.
Ситуацію виправлено
Ірина 22 Січень 2025
Очікувала на консультацію лікаря стосовно розшифровки свого діагнозу. Бо в мене стоїть чітке питання стосовного того чи подавати документи на групу інвалідності, є серйозні проблеми з хребтом. Я думала лікар мені розшифрує по етапах всі відділи хребта, а він просто тільки порекомендував лікування і все. Як до самого лікаря у мене претензій немає, він уважний, компетентний, нормальна все оглянув. Але я не отримала того чого очікувала від лікаря. Лікування було назначено, але як від лікаря нейрохірурга не було ніякого роз'яснення.
Резник Костянтин Вікторович 23 Січень 2025
Доброго дня, Ірина Валеріївна! Дякуємо за відгук про роботу лікаря! Цінуємо, що довірили нам найдорожче! Скоріш за все, виникло непорозуміння стосовно Вашого запитання, чи подавати документи на групу інвалідності-щиро перепрошуємо. Лікар надав свою відповідь- обмежень життєдіяльності та здоров'я не достатньо для цього. В будь якому випадку, ви можете підійти до лікаря, попередньо погодивши запис через адміністраторів медичного центру. Бажаємо Вам здоров'я!
Катерина 04 Грудень 2024
Прийом пройшов добре, лікар все пояснив з приводу моїх скарг, призначив лікування, прийом сподобався
Татьяна 20 Листопад 2024
Доктор достаточно компетентный, принял меня хорошо. Консультация длилась пол часа, доктор все обследовал, все рассказал и объяснил, на все вопросы мои ответил, дал мне консультацию в полном объеме как я хотела. Я довольна приемом
Роман 31 Липень 2024
Дуже сподобався прийом, дуже уважний лікар!
Олександр 22 Червень 2024
Лікар уважний, майстер свого діла.
Аліна 22 Травень 2024
Дуже сподобався лікар, досвідчений і компетений, вислухав, оцінив попередні висновки, надав свої, все пояснив і призначив лікування, я дуже задоволена, дякую!
Олексій 22 Травень 2024
Гарний, досвідчений лікар, прийом мені сподобався, дякую.
Костянтин 15 Травень 2024
Задоволений прийомом, все на відмінно, дякую.
Світлана 10 Квітень 2024
Доктор послушал, все внимательно изучил, все выписки прочитал и написал все по сути
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Дніпро