Тетяна Леонідівна – лікар дерматовенеролог, косметолог. Веде прийом дорослих та дітей. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань. Виконує дерматоскопію.
Валерія Володимирівна - лікар дерматовенеролог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні шкірно-венерологічних хвороб. Проводить також роз'яснення лікаря онлайн (вторинне), дерматоскопію, обстеження лампою Вуда, апаратну діагностику шкіри обличчя, плазмоліфтинг шкіри голови, радіохвильове/лазерне або класичне видалення бородавок, папілом, кондилом, родимок, мозолів та ін. (дерматологія), тощо.
Тетяна Ігорівна – лікар дерматовенеролог, трихолог. Веде прийом дорослих та дітей від 3 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри. Також лікар проводить дерматоскопію та трихоскопію.
Катерина Юріївна веде клінічну практику як дерматовенеролог область професійної діяльності лікаря - терапія хвороб шкіри, вугрової висипки, шкірних проявів ІПСШ. Авторству доктора пек належить 3 наукові роботи.
Дитячий і дорослий лікар-дерматовенеролог, професійна спеціалізація - консультація, діагностика та лікування захворювань венеричною природи, рідкісних і поширених дерматозів, акне і акнеформних дерматозів, видалення новоутворень шкіри і т.д.
Костянтин Георгійович проводить консультативні прийоми з питань проблем дерматологічного характеру. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дерматологічних патологій, займається ретельною підбіркою і призначенням схеми необхідної терапії. У своїй практиці використовує сучасні та якісні методики лікування шкірних захворювань
Вікторія Олегівна має великий досвід лікування хвороб дерматологічного профілю. Призначає терапію захворювань, що передаються статевим шляхом, грибкових уражень, екзем та інших хвороб шкіри. Встановлює причину випадіння волосся і вугрових висипань на шкірі дітей і дорослих. Крім того, лікар виконує всі види процедур по догляду за шкірою обличчя і тіла. Веде прийом для дітей від народження
Спеціалізується в галузі загальної та дитячої дерматовенерології. Володіє техніками лазерної хірургії, апаратної косметології, видалення новоутворень методом кріодеструкції.