Доктор Махкамова є дитячим дерматовенерологом, в область її професійних інтересів входить лікування екземи, псоріазу, атопічного / себорейного дерматиту, осередкової склеродермії, алопеції.
Дерматовенеролог, дерматокосметолог, трихолог. Займається лікуванням шкірних захворювань і різних патологій, а також проблем з волоссям і шкірою голови. Видаляє новоутворення шкіри. Лікує вугрову хворобу.
Марія Георгіївна спеціалізується на дерматовенерології. Лікує захворювання шкіри в новонароджених, бактеріальні захворювання, грибкові захворювання,
паразитарні захворювання, вірусні захворювання шкіри. Лікар проводить
консультативний прийом дітей молодшого, старшого віку та дорослих, діагностику та лікування гострих та хронічних захворювань шкіри у дітей та дорослих, підбір засобів для домашнього догляду.
Лікар-дерматовенеролог веде консультації для дітей. Проводить детальний збір анамнезу пацієнта, призначає необхідні додаткові лабораторні та при необхідності інструментальні обстеження пацієнту з дерматологічними захворюваннями. Призначає відповідне лікування і консультує протягом усього лікування.
Руслана Юріївна лікар дерматовенеролог, трихолог. Спеціалізується на діагностиці та лікування шкіри і її придатків. Проводить дерматоскопію, біопсію шкіри.