Тетяна Федорівна володіє повним спектром методик лікування гінекологічної патології (кріодеструкція, коагуляція, радіохірургія), є фахівцем з кольпоскопії і пайпель-діагностики, проводить терапію хвороб в гінекології будь-якого походження. Авторству Тетяни Федорівни належить понад 50 наукових статей, права на 3 патенти і 3 раціоналізаторські пропозиції.
Лікар акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст першої кваліфікаційної категорії Сичова Дар'я Віталіївна має значний досвід роботи. Проводить діагностику і лікування запальних процесів органів малого тазу включаючи інфекції, що передаються статевим шляхом
Оксана Михайлівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань і патологій. Займається лікуванням порушень менструального циклу, запальних захворювань малого таза, інфекцій, що передаються статевим шляхом. Проводить діагностичну гістероскопію, кольпоскопію, метросальпінгографію, УЗД, біопсію шийки матки та ін.
Галина Сергіївна спеціалізується на лікуванні гінекологічних проблем, оперативній гінекології. Маючи вагомий досвід роботи, лікар максимально коректно і чітко встановлює діагноз і допомагає в ефективному лікуванні. Займається наглядом вагітності, проводить пренатальну діагностику
Ірина Павлівна - фахівець з питань проведення різнопланових заходів, що стосуються супроводу вагітності і виявлення з подальшим лікуванням захворювань різної тяжкості і походження в області гінекології
Доктор спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: дисплазія шийки матки, кандидоз, гонорея, сифіліс
Лікар використовує сучасні методи в діагностиці та лікуванні патологій шийки матки, патологій молочних залоз, гормональних розладів, ЗПСШ. Лікар проводить терапію гострих і хронічних запальних, ендокринних та інфекційних гінекологічних станів. Консультує сімейні пари з діагнозом безпліддя. Спеціалізується на веденні вагітності на всіх етапах.