Тетяна Анатоліївна – лікар акушер-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань жіночої статевої сфери, у тому числі і інфекцій, що передаються статевим шляхом, виконанні різних видів лікувальних та діагностичних маніпуляцій. Також лікар займається плануванням вагітності, підготовкою до зачаття, веденням вагітності
(фізіологічна, патологічна, екстрагенітальна патологія); веденням пологів та післяпологового періоду; консультує з грудного вигодовування.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Гінеколог вищої кваліфікаційної категорії, здійснює спеціалізований прийом при патологіях шийки матки, лікування запальних процесів, гінекологічних інфекцій (ІПСШ), ендометріозу і безпліддя
Лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на лікуванні запальних захворювань органів малого таза, гормональні збої, безпліддя. Практикує лікування гомеопатичними препаратами.
Вікторія Валеріївна діагностує і лікує інфекції, що передаються статевим шляхом у жінок, запальні захворювання ОМТ, дисгормональні стани в гінекології, деякі форми безпліддя, патології шийки матки та патологічний клімакс.
Наталія Сергіївна — акушер-гінеколог і лікар пренатальної діагностики. Спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, спостерігає за вагітністю, включаючи складні випадки з патологіями плоду. Надає медичні послуги з проведення УЗД органів черевної порожнини та нирок, органів малого таза, молочних залоз і щитовидної залози
Акушер-гінеколог, кандидат медичних наук займається питанням жіночого безпліддя і гормональних порушень, пов'язаних з ним, лікуванням запальних і інфекційних захворювань жіночої статевої системи.
Консультує, проводить діагностику і лікування безпліддя, а також гінекологічних захворювань, таких як патологія шийки матки, фіброміома, ІПСШ, різні запальні процеси. Веде спостереження вагітних, в тому числі з різним ступенем ризику. Консультує з питань здоров'я молочної залози.