Олексій Вікторович - фахівець в області урології та андрології зі стажем роботи понад 15 років. Займається лікуванням, діагностикою та профілактикою захворювань сечостатевої системи жінок і чоловіків. Виконує УЗД, цистоскопію, масаж простати, френулотомію, ударно-хвильову терапію, лазерну терапію, циркумцизіо і ін. Проводить дистанційну ударно-хвильову літотрипсію (дроблення каменів в нирках, сечоводі, сечовому міхурі)
Міхєєв Едуард лікар-уролог вищої категорії. Займається лікуванням хронічного простатиту, ранньої еякуляції, еректильної дисфункції, хронічного циститу, орхоепідідіміту, пієлонефриту і т.д.
Кутько Микола Якович, який оперує уролог, хірург - вищої категорії. Займається лікуванням: атером, ліпом. А також, проблемами - подології: видалення лазером врослого нігтя, мозолів, натоптишів, бородавок.
В'ячеслав Юрійович - уролог першої категорії. Сфера діяльності лікаря охоплює консультаційний прийом і терапію запальних, інфекційних захворювань, що виникають в сечостатевій системі. Володіє великим спектром оперативних втручань в урології.
Станіслав Геннадійович - лікар уролог-онколог вищої категорії, андролог. Спеціалізується на хірургічному лікуванні аденоми простати, онкології сечового міхура
Михайло Борисович спеціалізується на оперативному лікуванні захворювань урологічного профілю у неповнолітніх - він лікує варикоцеле, водянку яєчка, перекручування яєчка, кісти мошонки. Доктор Боривської також займається консервативним лікуванням хвороб, що вражають сечостатеву систему у дітей.
Провідний спеціаліст по урології, що володіє навичками оперативної урології, діагностики та лікування проблем з онкоурології, загальної урології та андрології. Успішно лікує статеві інфекції і чоловіче безпліддя, запальні захворювання сечостатевих шляхів
Лікар-уролог займається діагностикою та лікуванням передчасного сім'явиверження, гострого і хронічного простатиту, захворювань сечовидільної системи, ЗПСШ. До нього варто звернутися за медичною допомогою, якщо необхідне відновлення і поліпшення потенції, здійснити пластику вуздечки, видалити гострі кондиломи і папіломи