Олександр Леонідович спеціалізується на лікуванні урогенітальних інфекцій, захворювань шкіри. Проводить терапію дерматитів, інфекцій, що передаються статевим шляхом, грибкових уражень епідермісу і нігтів. Займається видаленням новоутворень, огрубнули шкірних ділянок.
Олена Петрівна - лікар дерматовенеролог, трихолог. Спеціалізується на комплексному лікуванні та веденні хворих з шкірними захворюваннями різної етіології. Проводить діагностику родинок та інших новоутворень шкіри, дерматоскопію. Лікує такі захворювання, як атопічний та алергічний дерматити, грибкові ураження шкіри, акне, себорея та розацея. Також Олена Петрівна лікує випадіння волосся, видаляє новоутворення, проводить плазмотерапію, мезотерапію, контурну пластику, та інше.
Олена Анатоліївна проводить трихоскопію, біоревіталізацію, дерматоскопію, плазмотерапію, пілінги тіла та обличчя. Лікар займається лікуванням, профілактикою і діагностикою хвороб волосся і шкіри. Також, надає послуги в області косметології тіла та обличчя
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Дерматолог, професійна область інтересів якого включає лікування псоріазу, піодермії, червоного плоского, оперізувального, рожевого лишаю. Видаляє утворення у вигляді бородавок, вугрів, папілом.
Наталія Анатоліївна лікар дерматовенеролог, дерматолог. Проводить діагностику і лікування шкірних захворювань, грибкових, хвороб, що передаються статевим шляхом, терапію шкірних патологій запального, інфекційного, алергічного та іншого характеру.
Лікар-дерматолог першої категорії. Здійснює видалення родимок, бородавок методом коагуляції, кріодеструкції, мезотерапію, біоревіталізацію, контурну пластику, лікування хронічних шкірних захворювань і вірусних хвороб шкіри. Приймає як дорослих пацієнтів, так і дітей
Маргарита Валеріївна спеціалізується на діагностиці, терапії шкірних хвороб, в тому числі консервативним методом. Проводить контурну пластику, видалення новоутворень шкіри (родимок, папілом, бородавок). Володіє методикою ін'єкційної терапії.
Ганна Олександрівна майже 12 років допомагає своїм пацієнтам мати чисту, доглянуту, але найголовніше - здорову шкіру та постійно відточує свій рівень знань та вмінь, проходячи курси з підвищення кваліфікації. Також лікарка активно займається науковою діяльністю, має безліч наукових статей та публікацій: 2023 рік Актуальні проблеми інфекційної дерматології; 2022 Інфекції шкіри,хронічні дерматози,та інфекції,що передаються статевим шляхом; 2021 17 Київські дерматологічні дні; 2021 Життя без алергії Україна Next, 2021 Інноваційні підходи до специфічної діагностики та імунотерапії алергічних захворювань, 2022 Анафілаксія, 2022 De vita клінічні випадки.Практикум.
Лікар-дерматовенеролог, в процесі регулярного підвищення кваліфікації лікаря присвоєно вищу категорію, область професійного інтересу лікаря - спектрально-пульсова діагностика захворювань шкіри, радіохвильове лікування доброякісних шкірних новоутворень (родимки, папіломи).