Лікар-дерматовенеролог, косметолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дерматологічних хворих, трихології (лікування випадання волосся). Проводить видалення доброякісних новоутворень шкіри та слизових оболонок (папіломи, кератоми, невусів, акрохордон, бородавок та ін.). Також лікар проводить дерматоскопію новоутворень.
лазерне видалення судинних утворень та куперозу. Володіє методиками апаратної та естетичної косметології.
Святослав Сергійович – доктор дерматолог, дерматовенеролог вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні шкіри, волосся та нігтів. Також лікар лікує дерматологічні захворювання у дітей з 0 до 18 років.
Олександр Леонідович спеціалізується на лікуванні урогенітальних інфекцій, захворювань шкіри. Проводить терапію дерматитів, інфекцій, що передаються статевим шляхом, грибкових уражень епідермісу і нігтів. Займається видаленням новоутворень, огрубнули шкірних ділянок.
Олена Петрівна - лікар дерматовенеролог, трихолог. Спеціалізується на комплексному лікуванні та веденні хворих з шкірними захворюваннями різної етіології. Проводить діагностику родинок та інших новоутворень шкіри, дерматоскопію. Лікує такі захворювання, як атопічний та алергічний дерматити, грибкові ураження шкіри, акне, себорея та розацея. Також Олена Петрівна лікує випадіння волосся, видаляє новоутворення, проводить плазмотерапію, мезотерапію, контурну пластику, та інше.
Відточені навички і результативний досвід клінічної практики Олени Вікторівни дозволяють лікарю ефективно вирішувати проблеми пацієнтів, пов'язані зі шкірою і її придатками, які виникли в результаті запалення, інфекції і з інших причин.
Наталія Володимирівна - фахівець з лікування захворювань шкіри, волосся, нігтів і захворювань, що передаються статевим шляхом. Проводить дерматоскопію родимок, лазерне видалення утворень шкіри. Надає комплексну допомогу як трихолог. Приймає дорослих і дітей, консультує пацієнтів на дому
Лікар вищої категорії, здійснює видалення родимок, бородавок методом коагуляції, кріодеструкції, мезотерапію, біоревіталізація, контурну пластику, лікування хронічних шкірних захворювань і вірусних хвороб шкіри
Дерматолог, професійна область інтересів якого включає лікування псоріазу, піодермії, червоного плоского, оперізувального, рожевого лишаю. Видаляє утворення у вигляді бородавок, вугрів, папілом.
Доктор Попова Р.К. займається наданням дерматовенерологічної допомоги та проведенням широкого спектра косметологічних процедур. Доктор Попова допомагає в діагностиці і терапії гострих і хронічних шкірних інфекцій і запалень, а також допомагає підібрати догляд для шкіри, займається чищенням обличчя і т.д.