Дитячий і дорослий дерматовенеролог, лікар з вищою кваліфікаційною категорією, область професійного інтересу - трихологія, дерматоонкологія, дерматологія, венерологія, косметологія. Лікар володіє методами дерматоскопії, тріхоскопіі, електрокоагуляції і кріодеструкції.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 536 відгуків
Вячеслав 13 Травень 2025
Все сподобалось у лікаря уже в друге був лікуюсь. Сподобалось також відношення, пунктуальність все як розповідав доступно.В клініці також сподобалось все
Мирослава 12 Травень 2025
Прийом пройшов добре, прийом відбувся вчасно, все було по факту, ми задоволені
Емілія 10 Травень 2025
Прийом нам дуже сподобався, дуже грамотний лікар, все пояснив, правильно підібрав лікування. Лікування допомагає, все, що нас турбувало, вже пройшло, ми задоволені
Микита 10 Травень 2025
Лікаря знаємо давно, у лікаря лікуємося. Ми бачимо зміни в кращий бік. Раз в рік звертаємося до лікаря на прийом на огляд, лікаря ми не міняємо. Лікарем ми дуже задоволені, лікар дуже хороший професіонал
Анонім 07 Травень 2025
Все сподобалось. Лікар поставив вірний діагноз
Валерія 06 Травень 2025
Нам дуже все сподобалося, візит пройшов доволі добре у цього лікаря.
Сергій 02 Травень 2025
Все прошло супер, быстро и по делу.
Направлено до клініки
Катерина 23 Квітень 2025
Зверталась з приводу трихологіі. Сама собі поставила діагноз, просила про призначення аналізів , щоб дізнатися причину проблеми. Навіть при огляді голови не знаходили проблему, хоча вона там досить велика і можна було її легко побачити. Не розумію чому ще й консультація як трихолога ,по вартості більша, якщо лікар не компетентний в цих питаннях. Якщо вам потрібен трихолог, вам однозначно не сюди.
Направлено до клініки
Анна 23 Квітень 2025
Зверталась з питань трихології, однак отримала дуже поверхневу консультацію. не задоволена, марно витрачені кошти