Дитячі лікарі Харкова

Харків, Вул. Піщана, 11
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Займається лікуванням таких захворювань, як: грип, ангіна, бронхіт, ГРВІ, риніт, пневмонія, панкреатит, коліт, цистит. Веде прийом для дітей з 1 року
Яновська Катерина Олександрівна
Лікар другої категорії
Харків, пр-т. Науки, 77
Клінічна практика і науковий інтерес Катерини Олександрівни стосуються питань педіатрії, алергології, дитячої пульмонології та кардіоревматології, так її авторству належить більше 15 публікацій і наукових статей, а також 1 патент.
Харків, площа Конституції, 1
Олександра Олександрівна сімейний консультант, спеціалізується на вирішенні і наданні консультацій з питань емоційних проблем у дітей, підлітків таких як, гіперреактивність, тривожні стани, панічні атаки, агресивність і т.д.
Харків, вул. Кооперативна, 22
Спеціаліст в області дефектології та логопедії, пріоритетним напрямком в роботі якого є розвиток мови у дітей шляхом усунення різних проблем, таких як загальне недорозвинення або затримка в розвитку мови, заїкання, запинки, дислексія і ін.
Харків, пл. Свободи, 8
Пріоритетний напрямок в роботі - робота з дітьми при конфліктах в сім'ї, вікових кризах, проблеми з комунікацією.
Харків, вул. Дарвіна, 9
Доктор має високу кваліфікацію і досвід роботи більше 10 років. У своїй роботі грунтується на високоточну і високоякісне обладнання для досліджень. Проводить консультативні прийоми з питань профілактики і лікування захворювань шкіри голови і волосся, лікує всі форми випадіння волосся. Має індивідуальний підхід до кожного пацієнта на підставі даних комплексного обстеження, з визначенням причин і урахуванням усіх його особливостей. На підставі отриманих результатів лікар, як дієтолог, виконує необхідні призначення для корекції і стано
Мінова Тетяна Василівна
Лікар першої категорії
Харків, пр. Московський, 259
Психолог першої категорії, автор і ведуча тренінгових програм, автор корекційних методик для підлітків, сімейний консультант. Займається лікуванням синдрому гіперактивності у дітей, депресії, стресу, неврозу, заїкання, порушення мови
Харків, вул. Сумська, 90
Лікар-дерматолог першої категорії. Здійснює видалення родимок, бородавок методом коагуляції, кріодеструкції, мезотерапію, біоревіталізацію, контурну пластику, лікування хронічних шкірних захворювань і вірусних хвороб шкіри. Приймає як дорослих пацієнтів, так і дітей
Харків, вул. Гаршина, 9
Проводить роботу з дітьми, у яких є порушення в розвитку, включаючи дітей з проблемами аутистичного характеру і т.д. Також Марія Петрівна займається сімейним консультуванням і проведенням тренінгів з використанням методик психоаналізу і арт-терапії.
Харків, вул. Полтавський шлях, 123, 2 поверх, офіс 11
Логопед-дефектолог. Позбавляє пацієнтів від діслалії, алалії, дизартрії, ринолалії, афазії, заїкання. Веде прийом для всіх вікових груп.