Дитячі лікарі Харкова

Харків, пр. Гагаріна, 43
Здійснює лікування каріозних пошкоджень зуба, проводить реставрацію зубів (повну, часткову), знімає зубні відкладення. Також веде прийом дітей.
Харків, вул. Академіка Павлова, 162 г
Досвід Раїси Іванівни в терапії ниркових патологій і патологічних процесів у дітей і підлітків дає фахівцеві змогу ефективно і вчасно визначати і вживати необхідних заходів при пієлонефритах, циститах, сечокам'яній хворобі і інших станах.
Гавва Людмила Борисівна
Харків, вул. Сумська, 90
Педіатр, лікар вищої категорії. Багатий досвід роботи в педіатрії, любов і милосердя до дітей, високий рівень професіоналізму фахівця допоможуть впоратися з недугою на консультативному прийомі і при виклику додому. Лікування проводить відповідно до протоколів, затверджених МОЗ України.
Харків, вул. Сумська, 90
Тетяна Олексіївна - досвідчений лікар-педіатр з великим стажем роботи, проводить консультації, лікування і діагностика широкого спектру дитячих захворювань
Харків, вул. Данилевського, 26
Анастасія Сегргіївна спеціалізується на дорослій та дитячій психології. Проводить консультації та корекційну роботу для дорослих, дітей, а також сімейних пар, у тому числі корекцію поведінки та комунікації в природному середовищі (дитячий садок, школа та ін.) для дітей з особливостями розвитку та проблемами комунікації
Харків, вул. Полтавський шлях, 152
Харків, пл. Свободи, 8
Харків, пр. Ювілейний, 57 а
Логопед вищої категорії, педагог, володіє широким переліком психологічних і логопедичних прийомів, проводить корекцію мовних порушень, дикції, вимови звуків у дітей із загальним недорозвиненням мови, затримкою розвитку мови.
Харків, вул. Культури, 26
Виконує терапевтичне лікування хвороб ротової порожнини у дітей і дорослих. Дар'я Анатоліївна проводить художню реставрацію зубів, лікує кореневі канали. Стоматологічне лікування дітей проводить під седацією.
Харків, вул. Культури, 26
Лікар стоматолог-терапевт, дитячий стоматолог, за допомогою найновіших технологій проводить лікування тканин пародонту, фахівець в прямих арт-реставраціях жувальних і фронтальних зубів. За допомогою мікроскопа проводить лікування кореневих каналів будь-якого ступеня складності.
Харків, вул. Зубарєва, 39А
Ольга Григорівна спеціалізується на лікуванні хвороб м'яких тканин, а саме: хейлита, стоматиту, глоситу, хвороб каріозної, некаріозних природи.