Марина Михайлівна спеціалізується на дерматовенерології, приймає дітей від 0 років до 18 років та дорослих. Діагностує, зокрема, венеричні інфекції, які можуть передаватися малюкові: трансплацентарно – через плаценту в утробі матері; вертикально – при проходженні дитиною родових шляхів.
Досвідчений та уважний лікар. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні розладів психіки та поведінки у дорослих та дітей, порушення сну, панічних атак у дорослих.
Анастасія Олександрівна – психолог, член Європейської Ліги Гіпнотерапевтів та Психологів. Понад 4 роки працює з дітьми, батьками та людьми, що зазнали травм, втрат, насильства або інших складних життєвих обставин. Робота Анастасії ґрунтується на діалозі та експериментуванні, де ми разом досліджуємо ваші емоції та вирішуємо внутрішні конфлікти. Я створюю безпечний простір для самопізнання та росту, допомагаючи активізувати ваші ресурси для змін. Лікар гарантує конфіденційність і підтримку.
Вікторія Віталіївна є досвідченим фахівцем в області дерматології зі стажем роботи понад 27 років. У 2017 році доктор отримала кваліфікацію трихолога. Колеги Вікторії Віталіївни відзначають її уважність та індивідуальний підхід до проблеми пацієнта.
Уважний лікар з багаторічним досвідом роботи. Колеги відмічають високий професіоналізм Наталії Вікторівни, а пацієнти – її привітливість та турботливий підхід до кожного.
Андрій Борисович - лікар вищої категорії. У нього 30-річний досвід роботи в медицині, з них 23 - в неврології. Лікар має великий досвід лікування всіх видів неврологічних захворювань, в тому числі мігрені, остеохондрозу і судинних захворювань центральної нервової системи при необхідності застосовує м'які техніки мануальної терапії.
Сурдолог, отоларинголог, кандидат медичних наук, займається діагностикою порушень слуху (тімпанограма, аудіограма), налаштуванням слухових апаратів, а також підбором аксесуарів для них. Допомагає пацієнтам підібрати прості в обігу і надійні слухові цифрові апарати.
Дмитро Миколайович проводить всебічну терапію запальних і функціональних патологій жовчного міхура, шлунка, печінки, підшлункової залози і кишечника. Доктор також виконує ендоскопічну діагностику внутрішніх органів
Відточені навички і результативний досвід клінічної практики Олени Вікторівни дозволяють лікарю ефективно вирішувати проблеми пацієнтів, пов'язані зі шкірою і її придатками, які виникли в результаті запалення, інфекції і з інших причин.