Маргарита Юріївна веде прийом дорослих і дітей (9+ років), спеціалізується на лікуванні травм та захворювань хребта, суглобів, надає допомогу у відновленні після перенесених операцій. Також, виконує менеджмент сколіозу, як у дітей, так і у дорослих, враховуючи індивідуальний чесний підхід до прогнозів і результатів. Бере до уваги особливості характеру, можливостей кожного маленького та великого пацієнта, щоб вмотивувати виконувати окремо розроблений план лікування, для отримання найкращих можливих результатів.
Марина Михайлівна спеціалізується на дерматовенерології, приймає дітей від 0 років до 18 років та дорослих. Діагностує, зокрема, венеричні інфекції, які можуть передаватися малюкові: трансплацентарно – через плаценту в утробі матері; вертикально – при проходженні дитиною родових шляхів.
Анастасія Олександрівна – психолог, член Європейської Ліги Гіпнотерапевтів та Психологів. Понад 4 роки працює з дітьми, батьками та людьми, що зазнали травм, втрат, насильства або інших складних життєвих обставин. Робота Анастасії ґрунтується на діалозі та експериментуванні, де ми разом досліджуємо ваші емоції та вирішуємо внутрішні конфлікти. Я створюю безпечний простір для самопізнання та росту, допомагаючи активізувати ваші ресурси для змін. Лікар гарантує конфіденційність і підтримку.
Андрій Борисович - лікар вищої категорії. У нього 30-річний досвід роботи в медицині, з них 23 - в неврології. Лікар має великий досвід лікування всіх видів неврологічних захворювань, в тому числі мігрені, остеохондрозу і судинних захворювань центральної нервової системи при необхідності застосовує м'які техніки мануальної терапії.
Сурдолог, отоларинголог, кандидат медичних наук, займається діагностикою порушень слуху (тімпанограма, аудіограма), налаштуванням слухових апаратів, а також підбором аксесуарів для них. Допомагає пацієнтам підібрати прості в обігу і надійні слухові цифрові апарати.
Дмитро Миколайович проводить всебічну терапію запальних і функціональних патологій жовчного міхура, шлунка, печінки, підшлункової залози і кишечника. Доктор також виконує ендоскопічну діагностику внутрішніх органів
Відточені навички і результативний досвід клінічної практики Олени Вікторівни дозволяють лікарю ефективно вирішувати проблеми пацієнтів, пов'язані зі шкірою і її придатками, які виникли в результаті запалення, інфекції і з інших причин.
Яна Анатоліївна займається лікуванням і проведенням діагностики очей: пневмотонометрією, кераторефрактометрією, візометрію, проводить УЗД-очей (А, В -сканування), підбором окулярів і т.д. Приймає як дорослих, так і дітей