Спеціалізується на діагностиці та дитячій офтальмології.
Скрупульозний лікар, який ніколи не залишить жодного симптому без уваги. Відповідальна, уважна та ввічлива, знайде підхід до кожного пацієнта.
Займається діагностикою генетичних причин безпліддя, допомагає з аналізом та інтерпретацією результатів генетичних скринінгів. Надає консультації щодо ризиків передачі генетичних хвороб та допомагає сім'ям у плануванні здорової вагітності.
Лікар займається лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей. Призначає схеми лікування при гастриті, гастродуоденіті, сальмонельозі, дисбактеріозі, панкреатиті, дискінезії жовчовивідних шляхів. Надає допомогу при вроджених аномаліях розвитку шлунково-кишкового тракту
Дитячий гастроентеролог проводить консультативні прийоми, діагностує і лікує захворювання шлунково-кишкового тракту. Надає медичну допомогу при гастриті, гастродуоденіті, блювоті, болю в животі, кишкових кольках, діареї, вроджені аномалії розвитку шлунково-кишкового тракту, панкреатиті, дискінезії жовчовивідних шляхів
Наталія В'ячеславівна спеціалізується на малій і дитячої хірургії, проводить лікування доброякісних утворень шкіри (бородавки, папіломи, невуси і т.д.), запальних захворювань і гнійних вогнищ м'яких тканин, безкровне відкриття фімозу, розведення синехій статевих губ у дівчаток. Захистила кандидатську дисертацію на тему: «Мініінвазивна хірургія та адресна антибактеріальна терапія в лікуванні гострих деструктивних пневмоній у дітей.
Андрій Борисович - лікар вищої категорії. У нього 30-річний досвід роботи в медицині, з них 23 - в неврології. Лікар має великий досвід лікування всіх видів неврологічних захворювань, в тому числі мігрені, остеохондрозу і судинних захворювань центральної нервової системи при необхідності застосовує м'які техніки мануальної терапії.
Дмитро Миколайович проводить всебічну терапію запальних і функціональних патологій жовчного міхура, шлунка, печінки, підшлункової залози і кишечника. Доктор також виконує ендоскопічну діагностику внутрішніх органів
Педіатр, алерголог-імунолог, лікар вищої категорії. Досвідчений педіатр проводить консультації і лікування дітей, обслуговує пацієнтів додому. Як імунолог-алерголог надає допомогу і дорослим пацієнтам і дітям.