Дитячий невролог із загальним стажем медичної практики 23 роки. Практикуючий лікар, а також діючий викладач Харківського національного університету ім. Каразіна. Є одним з кращих дитячих неврологів м. Харків.
Олена Анатоліївна є досвідченим психологом, кандидатом соціологічних наук. Займається лікуванням захворювань психологічного характеру у дітей, дорослих. Проводить індивідуальні, сімейні консультації, групові тренінги.
Педіатр вищої категорії та дитячий алерголог спеціалізується на діагностиці та лікуванні дитячих захворювань. Веде консультативний прийом і диспансерне спостереження за пацієнтами, складає індивідуальні схеми обстеження і лікування, призначає тести для виявлення алергенів
Володимир Володимирович лікар першої категорії. Також в спеціалізацію доктора входить консервативне лікування захворювань ЛОР-органів у гострій / хронічної стадії, надання допомоги після травмування ЛОР-органів
Спеціаліст ультразвукової діагностики проводить дослідження новонароджених і дітей. Проводить інтраопераційну ультразвукову навігацію при малоінвазивних втручаннях. Виконує діагностику органів черевної порожнини і малого тазу, щитовидної, вилочкової залози, нирок і сечовидільної системи
Офтальмолог вищої категорії, пріоритетними напрямками роботи є нейроофтальмологія і дитяча офтальмологія. Проводить діагностику і корекцію різних порушень роботи очей і його структур інфекційного, запального і вікового характеру. Доктор володіє англійською мовою.
Лікар педіатр, головний лікар медичного центру Пульс Медика, займається спостереженням за дітьми від народження, проводить лікування різних захворювань, вважаючи за краще знаходити індивідуальний підхід до кожної дитини, щоб виключити у малюків стрес від відвідування лікаря.
Дитячий кардіоревматолог вищої категорії, займається лікуванням ревматичних і неревматичних захворювань серця у дітей, вроджених вад серцевих клапанів, набутих вад серця та ін.
Дієтолог, займається складанням дієтичних програм, індивідуального раціону, проводить корекцію харчування при гіпотрофії, захворюваннях органів травлення і сечовиділення, при цукровому діабеті, подагрі, гіпертонічній хворобі, вагітності та грудному вигодовуванні.
Лікар є асистентом кафедри акушерства і гінекології. Пріоритетні напрямки роботи - планування і супровід вагітності. Крім цього лікар займається діагностикою та лікуванням патології шийки матки, ендокринної гінекології, збереженням репродуктивного здоров'я жінки, підказує, як комфортніше пережити період менопаузи і період статевого дозрівання