Дитячі лікарі Харкова

Харків, пл. Свободи, 8
Харків, пр. Ювілейний, 57 а
Керівник спеціалізованої школи правильного мовлення "Риторика", логопед вищої категорії, педагог. Спеціаліст має великий досвід успішної роботи, в'язаної з корекцією порушень мови і вимови, включаючи порушення пов'язані з порушеннями слуху у дітей.
Харків, вул. Культури, 26
Лікар стоматолог-терапевт, дитячий стоматолог, досконало володіє інноваційними технологіями в естетичній стоматології. Завдяки новітнім системам відбілювання зубів робить посмішку білосніжною. Проводить ендодонтичне лікування з використанням мікроскопа.
Харків, пл. Свободи, 8
Харків, пр. Ювілейний, 57 а
Токар А.А. є логопедом з досвідом, фахівцем з корекції порушень мовлення і розвитку у дітей з такими проблемами, як алалія, дизартрія, ринолалія, затримка розвитку мови. Також Ганна Олександрівна працює з дітьми з порушеннями з розряду аутистичних і синдромом Дауна.
Харків, Пр.-т. Московський, 214/2
Лікар педіатр. Займається наглядом дітей різних вікових груп, консультуванням з питань вигодовування та харчування. Лікує різні простудні, травні захворювання, патологічні процеси в системі сечовиділення.
Харків, пр-т. Науки, 77
Юлія Валентинівна весь свій час приділяє проблемі профілактики та терапії патологій травлення у дітей, так авторству фахівця належить 8 статей та 8 тез у спеціалізованій періодиці, кожна з яких висвітлює проблеми дитячої гастроентерології станом на сьогодні.
Київ, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 71-В
Харків, вул. Максиміліановська, 14
Офтальмохірург, член Європейського товариства катарактальних і рефракційних хірургів (ESCRS). Сертифікований пластичний хірург.‌ Юлія Валентинівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні офтальмологічних захворювань. Займається естетичною та реконструктивною блефаропластикою, виконує видалення новоутворень. Також проводить лікування синдрому сухого ока, комплексну терапію кератоконусу.
Харків, вул. Шатилова Дача, 4
Основним методом роботи Марини Олександрівни є психоаналіз. Також доктор проводить психотерапію дітей, підлітків і дорослих. Допомагає впоратися з панічними атаками, неврозами, фобіями, виявляє затримки розвитку і коригує поведінку.
Харків, пр. Гагаріна, 4
Спеціалізується на корекції поведінки дітей, у яких діагностовано аутистичний спектр і затримка психо-мовного розвитку, на наданні консультативних послуг батькам і дітям з особливостями у розвитку, на розвитку пізнавальних процесів у дітей. Також проводить консультативні зустрічі з дорослими, використовуючи різні психотерапевтичні методики.
Харків, вул. Данилевського, 26
Лікар-педіатр, що займається лікуванням та профілактикою захворювань у дітей від 0 до 18 років. Проводить лікування невідкладних станів у дітей, алергій, дерматитів, герпетичної інфекції, гострих респіраторних захворювань, а також стоматитів, езофагітів, гастритів, дуоденітів, ентеритів, гострих кишкових інфекцій, захворювань нирок, сечового міхура та ін. Можлива видача довідок у басейн та дитячий садочок, школу українською та англійською мовами. Доступність онлайн після консультації 24/7
Харків, вул. Роганська, 3
Доктор Юрченко спеціалізується на корекції глибокого, дистального, мезіального і Т.Л. прикусів, скупченості зубів і інших дефектів нормального прикусу.