Дитячі лікарі Харкова

Оксана Миколаївна - дитячий фахівець, педіатр і неонатолог, а також анестезіолог-реаніматолог з багаторічним досвідом роботи. Веде консультативний прийом, а також допомагає скласти індивідуальний графік вакцинації
Харків, пл. Свободи, 8
Харків, пр. Ювілейний, 57 а
Логопед вищої категорії, педагог, володіє широким переліком психологічних і логопедичних прийомів, проводить корекцію мовних порушень, дикції, вимови звуків у дітей із загальним недорозвиненням мови, затримкою розвитку мови.
Вовк Вікторія Игорівна
Вікторія Ігорівна – кандидат медичних наук, лікар психіатр, психотерапевт, нарколог із вищою категорією. Спеціалізується на дитячо-батьківських відносинах, психологічному консультуванні. Також лікар проводить психотерапію з використанням технік когнітивно-поведінкової терапії при лікуванні неврозів: депресія, тривожні розлади (панічний розлад, соціальна фобія, генералізований тривожний розлад, розлад тривоги за здоров'я, ПТСР та ін.) Вікторія Ігорівна при необхідності підбере і медикаментозне лікування.
Харків, вул. Культури, 26
Виконує терапевтичне лікування хвороб ротової порожнини у дітей і дорослих. Дар'я Анатоліївна проводить художню реставрацію зубів, лікує кореневі канали. Стоматологічне лікування дітей проводить під седацією.
Харків, вул. Культури, 26
Лікар стоматолог-терапевт, дитячий стоматолог, за допомогою найновіших технологій проводить лікування тканин пародонту, фахівець в прямих арт-реставраціях жувальних і фронтальних зубів. За допомогою мікроскопа проводить лікування кореневих каналів будь-якого ступеня складності.
Юлія Глебовна - лікар-офтальмолог 1 категорії. Спеціалізується на проведенні консультацій, функціональній діагностиці, дитячій офтальмології.
Кваліфікований дитячий офтальмолог застосовує апаратне, медикаментозне та фізіотерапевтичне лікування захворювань органів зору. Використовує різні методи діагностики, надає першу допомогу при травмах і попаданні чужорідних тіл. Дає рекомендації з профілактики здоров'я очей і підбирає окуляри й контактні лінзи
Харків, вул. Зубарєва, 39А
Ольга Григорівна спеціалізується на лікуванні хвороб м'яких тканин, а саме: хейлита, стоматиту, глоситу, хвороб каріозної, некаріозних природи.
Бабак Юлія Андріївна
Лікар другої категорії
Офтальмолог проводить висококваліфіковану діагностику і апаратне лікування очних захворювань -порушення акомодації, рефракції та амбліопії різного виду і ступеня, косоокості. В роботі використовує лазерні, комп'ютерні методики, проводить лікування на «Амбліокор».
Протягом 4 років працювала у кардіології. Там займалася лікуванням тяжких пацієнтів із серцевими захворюваннями, що допомогло мені розвинути унікальні навички та набути досвіду, необхідного для ефективної боротьби з різними кардіологічними захворюваннями. Потім працювала з пацієнтами, які борються з Covid19. Це була складна, але дуже важлива робота, яка допомогла мені зрозуміти, як ефективно лікувати це захворювання. Маю досвід роботи з легеневими захворюваннями, які можуть призвести до серйозних наслідків для здоров'я. Знаю, як правильно діагностувати та лікувати такі захворювання, щоб забезпечити найкращу якість життя для пацієнта. Починала свою кар'єру у лабораторії, де працювала лаборантом. Добре знаюся на аналізах, що допомагає мені швидко і точно діагностувати різні захворювання. Завжди готова допомогти пацієнтам та запропонувати їм найкращі рішення для їхнього здоров'я. Звертайтесь до мене за консультацією, і ми разом знайдемо оптимальний шлях лікування.