Харків

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Логопед  Гофман Олена Сергіївна на Doc.ua
Займається з дітьми, у яких діагностовано загальне недорозвинення мови, недорозвинення мови (фонетико-фонематичні), дисграфія, дизартрія, ринолалія, дислалія. Надає корекційну допомогу дорослим/дітям з порушенням темпу мови, а також з порушеннями звуковимови.
Лікар Сімейний лікар Гірич Катерина Ігорівна на Doc.ua
Катерина Ігорівна лікар сімейної медицини
Лікар Стоматолог, Пародонтолог, Стоматолог-терапевт Вороніна  Альона  Владиславівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-стоматолог, терапевт, дитячий стоматолог. Спеціалізується на лікуванні карієсу, як у дітей так і у дорослих пацієнтів. Займаться пародонтологічним лікуванням ясен - Вектор-терапія, професійне чищення зубів. Швидко та без стресів знайде підхід до вашої дитини.
Лікар Стоматолог Чігасова Світлана Олександрівна на Doc.ua
Працює з юними пацієнтами вже 6 років, займається герметизацією фісур, навчанням (індивідуальним) особистої гігієни, лікуванням каріозних пошкоджень.
Лікар Анестезіолог, Педіатр Алексєєва Яна Леонідівна на Doc.ua
Лікар-педіатр, що займається лікуванням та профілактикою захворювань у дітей від 0 до 18 років. Проводить лікування невідкладних станів у дітей, алергій, дерматитів, герпетичної інфекції, гострих респіраторних захворювань, а також стоматитів, езофагітів, гастритів, дуоденітів, ентеритів, гострих кишкових інфекцій, захворювань нирок, сечового міхура та ін. Можлива видача довідок у басейн та дитячий садочок, школу українською та англійською мовами. Доступність онлайн після консультації 24/7
Лікар Стоматолог-терапевт Шадрін Андрій  Володимирович на Doc.ua
Стоматолог-терапевт, ендодонтист. Спеціалізується на лікуванні кореневих каналів під мікроскопом, терапевтичному лікуванні зубів, проводить професійні чистки зубів. Андрій Володимирович привітний, акуратний, ввічливий. Приймає дорослих та дітей від 14 років.
Лікар Психолог Хачатурова Христина Михайлівна на Doc.ua
Христина Михайлівна проводить психологічне консультування, психоаналітичну терапію. Спеціалізується на вирішенні питань, пов'язаних з агресивністю, тривожністю, депресіями, панічними атаками, психосоматикою, харчовими розладами, затримкою в розвитку у дітей. Допомагає впоратися з труднощами в міжособистісних відносинах, навчанні, не комфортними душевними станами.
Лікар Логопед Шевченко Вікторія Вікторівна на Doc.ua
Позбавляє дітей від вроджених, набутих дефектів і вад в усному мовленні, а саме заїкання, мутизм, дислексії. Консультує дітей з порушенням звуковимови, відмову від розмовної мови, затримки в розвитку.
Лікар Педіатр Ішутіна Раїса Василівна на Doc.ua
Лікар педіатр, проводить лікування запальних і інфекційних захворювань в дихальних шляхах дітей, важких станів в гострій формі. Крім того, спостерігає за дітьми з захворюваннями шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи і т.д. Консультує з питань грудного вигодовування, спостерігає за пацієнтами раннього віку.
Лікар Логопед Єньшина Альона Юріївна на Doc.ua
Працює з дітьми дошкільного і шкільного віку із загальним недорозвиненням мови, дислалією, фонетико-фонематичним недорозвиненням мови, з затримкою психо-мовного розвитку, порушеннями темпу ритмічної організації мовлення, дисграфією і дислексією. А також з дітьми дошкільного віку зі зниженим рівнем слухового сприйняття, аутістичним спектром і синдромом Дауна.