Антоніна Сергіївна лікар-педіатр з досвідом в сфері більше 5-ти років. Проводить діагностику та лікування захворювань у дітей. Консультант з грудного вигодовування.
Світлана Олександрівна працює з дітьми в декількох напрямках: логопедія, дефектологія і корекційна педагогіка. Логопед брала участь у тренінгу «Захист прав тяжкохворих дітей». Світлана Олександрівна входить до Асоціації хоспісної та паліативної допомоги.
Педіатр-неонатолог. Професійні інтереси включають спостереження за розвитком малюка, відстеження змін в карті щеплень, лікування інфекційних, запальних захворювань.
Проводить психологічні консультації, тренінги, психотерапію. Працює з емоційними проблемами, ранніми дитячими травмами, дитячо-батьківськими відносинами, проблемами в спілкуванні. Консультує людей, які пережили насильство.
Логопед, що займається діагностикою та лікуванням широкого спектру мовних дефектів і проблем у дітей, шляхом реалізації таких напрямків в терапії, як робота над дрібною і крупною моторикою, вимовою, а також розвитком складової структури слів і мовного дихання
Лікар є фахівцем в області кінезітерапії, володіє різними методиками реабілітаційного характеру, такими як комплексний дитячий / рефлекторний / лікувальний масаж, Бобат і Войта терапії, методики Фельденкрайза, Сандакова тощо.