Дитячі лікарі Харкова

Харків, вул. Академіка Павлова, 162 г
Досвід Раїси Іванівни в терапії ниркових патологій і патологічних процесів у дітей і підлітків дає фахівцеві змогу ефективно і вчасно визначати і вживати необхідних заходів при пієлонефритах, циститах, сечокам'яній хворобі і інших станах.
Гавва Людмила Борисівна
Харків, вул. Сумська, 90
Педіатр, лікар вищої категорії. Багатий досвід роботи в педіатрії, любов і милосердя до дітей, високий рівень професіоналізму фахівця допоможуть впоратися з недугою на консультативному прийомі і при виклику додому. Лікування проводить відповідно до протоколів, затверджених МОЗ України.
Харків, вул. Сумська, 90
Тетяна Олексіївна - досвідчений лікар-педіатр з великим стажем роботи, проводить консультації, лікування і діагностика широкого спектру дитячих захворювань
Кярімова Рушанія Ісмаїловна
Доктор спеціалізується на педіатрії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинна діагностика, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: грип, бронхіт, коліт, ГРВІ, ангіна, вітряна віспа
Доктор спеціалізується на офтальмології. Проводить консультативний прийом, офтальмоскопію, скіаскопію, біомікроскопію, кераторефрактометрію, тонометрію, підбір окулярів і м'яких контактних лінз. Лікує такі захворювання і патології, як: міопія, гіперметропія, астигматизм, косоокість
Романова Ганна Олексіївна
Лікар проводить діагностику та лікування таких захворювань, як шизофренія, депресивні розлади різноманітної етіології, БАР, органічний шизофреноподібний розлад, екзогенні психотичні розлади, лікування алкогольного делірію та алкогольної енцефалопатії, посттравматичний стресовий розлад, панічні атаки в рамках.
Харків, вул. Данилевського, 26
Анастасія Сегргіївна спеціалізується на дорослій та дитячій психології. Проводить консультації та корекційну роботу для дорослих, дітей, а також сімейних пар, у тому числі корекцію поведінки та комунікації в природному середовищі (дитячий садок, школа та ін.) для дітей з особливостями розвитку та проблемами комунікації
Харків, вул. Полтавський шлях, 152
Гелетка Олександр Олекандрович
Лікар спеціалізується на неврології. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів. Електроміографічне обстеження для дорослих і дітей від 3 років