Дитячі лікарі Харкова

Харків, вул. Кооперативна, 5
Карина Костянтинівна - дорослий і дитячий стоматолог-терапевт. Проводить професійну гігієну порожнини рота, дає консультації пацієнтам, лікує карієс і всі види його ускладнення, займається лікуванням пародонту методом «Вектор-терапія».
Харків, вул. Пушкінська, 26
Олена Олександрівна - компетентний фахівець з підбору контактного коригування зору (очкової корекції, корекції за допомогою лінз), оптометрії, підбору окулярів при пресбіопії (вікові зміни).
Харків, вул. Кооперативна, 5
Стоматолог-ортодонт, фахівець в області загальної стоматології. В її сферу діяльності входить виправлення патологій прикусу, зубних рядів, окремих зубів із застосуванням знімних апаратів, лікування брекет-системами. Займається лікуванням як дорослих, так і дітей. Є фахівцем з художньої реставрації та відновленню анатомічної форми зубів.
Харків, вул. Сумська, 90
Лікар проводить діагностику і здійснює лікування гострих і хронічних захворювань ЛОР-органів у дітей, включаючи дітей до року. Лікар ургентної допомоги, амбулаторна хірургія ЛОР-органів. Лікування різних патологій верхніх дихальних шляхів - ангіна, гайморит, отит, синусит та ін.
Харків, ул. Валентиновская, 13
Зубний лікар, основною спеціалізацією якого є дитяча терапевтична стоматологія. Даний фахівець переважно займається лікуванням хвороб молочного, постійного прикусу, лікує каріозні пошкодження зубів, виробляє герметизацію фісур (використовуючи озон), ремінералізуючу терапію.
Харків, вул. Полтавський Шлях, 123, кабинет № 6
Психолог надає послуги з розвитку та виховання дитини, покращення стосунків між батьками та дитиною, корекції рівня тривожності, агресії та страхів у дитини, діагностики та розвитку її пам’яті, мислення, уваги, дрібної моторики, а також психологічної підготовки до школи. Для дорослих надає послуги з корекції особистісного росту, взаємостосунків у колективі та особистісних проблем. Веде прийом для дітей від 3-х років
Магдаліц Тетяна Іванівна
Харків, вул. Чернишевського, 31 а
Займається реабілітацією пацієнтів після кардіологічних хвороб, відновлює роботу серцево-судинної системи. Займається пацієнтами, що перенесли інфаркт міокарда, інсульт.
Харків, Куликівський узвіз 9
Гештальт-терапевт, займається опрацюванням дитячих травм, відносин чоловік-жінка, сімейних проблем, психологічних травм. Також працює з станами і почуттями (гнів, лють, смуток і ін.).
Харків, вул. Сумська, 7/9
Доктор спеціалізується на психології. Олена Юріївна допомагає пацієнтам розібратися з психологічними проблемами такими, як: емоційні і поведінкові порушення у підлітків і дітей, психологічна готовність дитини до школи, адаптація дитини до дитячого садку, школі. Веде прийом для дітей від 3-х років
Харків, пр. Гагаріна, 4
Керівник Центру розвитку і корекції мови Ірини Коваль «Lalio», працює з клієнтами, які мають такі порушення: дефекти звуковимови, загальне недорозвинення мови, затримку психомовного розвитку, фонетико-фонематичні недорозвинення мови, а також порушення темпу ритмічної організації мовлення.