Дитячі лікарі Харкова

Мєшков Олександр Альбертович
Харків, вул. Сумська, 90
Кандидат медичних наук, педіатр. Високопрофесійний доктор з багаторічним досвідом роботи завідувачем відділення в обласній дитячій інфекційній лікарні. Спеціалізується з гострих респіраторних захворювань та їх ускладнень у дітей (ларингіти, бронхіти, пневмонія). Прихильник принципів мінімального лікарського впливу на дитячий організм. Має багаторічний досвід роботи завідувачем педіатроіческого відділення.
Завідувач відділенням дитячої офтальмології медичного центру "Новий зір" в м.Харків та в м.Суми. Офтальмолог-хірург вищої категорії, займається лікуванням косоокості у дітей, короткозорості та далекозорості.
Харків, пл. Свободи, 8
Харків, пр. Ювілейний, 57 а
Логопед вищої категорії, педагог, у своїй практичній роботі досягла великих результатів в корекції загального недорозвинення мови, порушеннях вимови, ритму і темпу мови, заїкання.
Штикер Станіслав Юрійович
Харків, вул. Сумська, 90
Хірург дитячий, лікар вищої категорії. Висококласний хірург з успішним досвідом роботи в галузі дитячої хірургії та дитячої урології проводить консультативний прийом, оперативні втручання.
Харків, вул. Героїв праці, 7
Чернявська О. А. спеціалізується на підборі засобів, що коригують зір, у дорослих пацієнтів / дітей. Вона підбирає м'які лінзи (мультифокальні, астигматчні лінзи), окуляри.
Доктор спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить УЗД органів черевної порожнини, жовчного міхура, нирок, наднирників, лімфовузлів, слинних залоз, щитовидної залози, вилочкової залози, молочних залоз
Харків, Салтівське шосе, 244
Лікар стоматолог, спеціаліст з досвідом роботи 12 років. Стоматолог-пародонтолог. Лікар спеціалізується на лікуванні карієсу, професійні чистки зубів, вектор-терапія, лікуваня кореневих каналів, відбілювання зубів.
Лікар спеціалізується на отоларингології. Володіє сучасними методами лікування гострих і хронічних захворювань ЛОР-органів. Надає ургентну медичну допомогу при сторонніх тілах у ЛОР-органах, носових кровотечах, абсцесах і фурункулах, травмах ЛОР-органів. Веде прийом для дітей від 1 року
Харків, вул. Кооперативна, 28 а
Лікар-педіатр, імунолог, спеціалізується на лікуванні захворювань дихальних органів у дітей, імунологічних порушень, інфекційних сезонних інфекцій. Планує календар щеплень для дитини.
Харків, ул. 23 Августа, 34
Тетяна Іванівна, має досвід лікувальної роботи на різних етапах надання лікувальної допомоги. Віковий контингент від періоду новонародженості і до 18 років. Консультація з питань догляду та вигодовування дітей до року. Вакцинація дітей будь-якого віку, складання індивідуального плану вакцинації. Працює за принципами доказової медицини