Харків

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Офтальмолог Козир Олена Анатоліївна на Doc.ua
Олена Анатоліївна займається лікуванням захворювань переднього відділу ока, амбліопії, співдружньої косоокості, проводить контроль міопії
Лікар Педіатр Головко Карина Володимирівна на Doc.ua
Педіатр вищої категорії, професійні інтереси - займається призначенням лікування при інфекційних, запальних хворобах, відстежує зміни в карті щеплень, спостерігає за розвитком малюка.
Лікар Ортопед, Травматолог Тетянченко Роман Миколайович на Doc.ua
Ортопед-травматолог проводить консультації з приводу проблем дорослих і маленьких пацієнтів. При необхідності ставить лікувальні блокади, нейроабляцію великих суглобів, ендоскопічну хірургію колінних суглобів. Лікує переломи кісток верхніх і нижніх кінцівок, розриви і пошкодження зв'язок, сухожиль, м'язів, нестабільність надколінка, синдром грушоподібної м'язи, мишечнотонічний синдром
Лікар Невролог Петренко  Вікторія  Миколаївна на Doc.ua
Вікторія Миколаївна, дитячий невролог вищої категорії, кандидат медичних наук, автор наукових статей. Спеціалізується на лікуванні захворювань неврологічного профілю у дітей від народження
Лікар Акушер-гінеколог Мельник Ксенія Олександрівна на Doc.ua
Мельник Ксенія Олександрівна вже 5 років допомагає жінкам боротися з усіма жіночими недугами та має великий досвід операційного лікування гінекологічних захворювань.
Лікар Психолог Осколкова Тетяна Олегівна на Doc.ua
Займається корекцією поведінки дітей з аутістичним спектром і з затримкою психо-мовного розвитку, консультативною роботою батьків та дітей з особливостями у розвитку, корекцією дитячо-батьківських відносин, мотивацією дітей до шкільного навчання і розвитком пізнавальних процесів (пам'ять, увага, мислення) дітей дошкільного віку.
Лікар Стоматолог Мамедова Ольга Сабіровна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Дитячий стоматолог, в професійні інтереси якого входить лікування каріозних пошкоджень, ремінералізуюча терапія, герметизація фісур, індивідуальне навчання гігієні.
Лікар Логопед, Сурдолог Дереповська Людмила Вікторівна на Doc.ua
Працює з дітьми і дорослими зі зниженим рівнем слухового сприйняття, алалією, афазією, загальним недорозвиненням мови, затримкою психо-мовного розвитку, порушенням звуковимови, аутистичним спектром, раннім дитячим аутизмом, дисграфією (порушення письма), дислексією (порушення читання), дискалькулією (порушення рахункових операцій).
Лікар Гастроентеролог Волошина Лідія Георгіївна на Doc.ua
Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань травного тракту у дітей. Призначає лікування, дає рекомендації по правильному харчуванню при порушенні апетиту, при зниженні або збільшенні ваги дитини, нестійкому стільці, метеоризмі, захворюваннях шлунка, кишечника, жовчовивідних шляхів та інших органів шлунково-кишкового тракту
Лікар Гінеколог Шимбарева Тетяна Анатоліївна на Doc.ua
Огляд та консультація пацієнтів, забір матеріалу, кольпоскопія, лікування та діагностика ерозії шийки матки, цервіциту, ендометриту, лікування та діагностика гормональних розладів у підлітків та жінок, планування вагітності, лікування безпліддя, порушення менструального циклу та інших захворювань жіночої статевої системи.