Дитячі лікарі Харкова

Харків, вул. Кооперативна, 28 а
Педіатр вищої категорії. Виконує діагностичні процедури: аускультацію, отоскопію, внутрішньовенні/внутрішньом'язові ін'єкції, перкусію дітей. Займається коригуванням стану дітей до року, лікує алергічні, соматичні, пульмонологічні хвороби. Оглядає і консультує здорових і хворих дітей, надає невідкладну допомогу при необхідності
Харків, пр. Незалежності, 17
Олена Анатоліївна займається лікуванням захворювань переднього відділу ока, амбліопії, співдружньої косоокості, проводить контроль міопії
Харків, вул. Кооперативна, 28 а
Педіатр вищої категорії, професійні інтереси - займається призначенням лікування при інфекційних, запальних хворобах, відстежує зміни в карті щеплень, спостерігає за розвитком малюка.
Петренко Вікторія Миколаївна
Харків, вул. Данилевського, 26
Вікторія Миколаївна, дитячий невролог вищої категорії, кандидат медичних наук, автор наукових статей. Спеціалізується на лікуванні захворювань неврологічного профілю у дітей від народження
Харків, пр. Гагаріна, 4
Займається корекцією поведінки дітей з аутістичним спектром і з затримкою психо-мовного розвитку, консультативною роботою батьків та дітей з особливостями у розвитку, корекцією дитячо-батьківських відносин, мотивацією дітей до шкільного навчання і розвитком пізнавальних процесів (пам'ять, увага, мислення) дітей дошкільного віку.
Харків, пр. Гагарина, 174
Харків, Ахсарова, 18
Дитячий стоматолог, в професійні інтереси якого входить лікування каріозних пошкоджень, ремінералізуюча терапія, герметизація фісур, індивідуальне навчання гігієні.
Харків, пр. Гагаріна, 4
Працює з дітьми і дорослими зі зниженим рівнем слухового сприйняття, алалією, афазією, загальним недорозвиненням мови, затримкою психо-мовного розвитку, порушенням звуковимови, аутистичним спектром, раннім дитячим аутизмом, дисграфією (порушення письма), дислексією (порушення читання), дискалькулією (порушення рахункових операцій).
Волошина Лідія Георгіївна
Харків, просп. Незалежності, 10 (2 поверх)
Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань травного тракту у дітей. Призначає лікування, дає рекомендації по правильному харчуванню при порушенні апетиту, при зниженні або збільшенні ваги дитини, нестійкому стільці, метеоризмі, захворюваннях шлунка, кишечника, жовчовивідних шляхів та інших органів шлунково-кишкового тракту
Шимбарева Тетяна Анатоліївна
Харків, вул. Полтавський шлях, 152
Харків, вул. Максиміліанівська, 10
Огляд та консультація пацієнтів, забір матеріалу, кольпоскопія, лікування та діагностика ерозії шийки матки, цервіциту, ендометриту, лікування та діагностика гормональних розладів у підлітків та жінок, планування вагітності, лікування безпліддя, порушення менструального циклу та інших захворювань жіночої статевої системи.
Харків, пр-т. Петра Григоренко, 7
Харків, пр-т. Науки, 41/43
Лікар-стоматолог-ортодонт. Займається виправленням прикусу та інших патологій зубощелепного апарату, використовуючи для цього капи, платівки, брекети та інші системи. Лікує дистальний, медіальний, перехресний, відкритий, глибокий прикус, скупченість зубів, ретеновані зуби.