Дитячі лікарі Харкова

Харків, вул. Кооперативна, 28 а
Дитячий алерголог, надає профілактику, діагностику, призначає лікування хвороб, викликаною надчутливою ​​(алергічною) реакцією організму у дітей.
Лікар - спинальний нейрохірург, травматолог, ортопед. У професійну область інтересів Олександра Геннадійовича входить лікування остеохондрозу, кіфозу, лордозу, сколіозу, артриту, артрозу. Володіє всіма видами оперативних втручань при патології хребта
Наталія Олександрівна - завідуюча педіатричним відділенням. У зону компетенції лікаря входить діагностика, лікування очних захворювань у дітей, корекція астигматизму, короткозорості, далекозорості терапевтичними методами. Здійснює підбір окулярів, контактних лінз Paragon.
Віталій Миколайович – кандидат медичних наук, доцент. Є кваліфікованим реабілітологом, вертебрологом. Лікар успішно поєднує лікарську та наукову діяльність. Віталій Миколайович спеціалізується на лікуванні головного болю, а також болю в спині та грудній клітці, попереку. Допомагає усунути сутулість, надає допомогу при деформаціях хребта та суглобів, посттравматичних ускладненнях
Єрмак Тетяна Анатоліївна
Дитячий ортопед, кваліфікаційна категорія - вища, діючий кандидат медичних наук. Область професійної діяльності - ультразвукова діагностика і терапія. Займається консервативними методами придбаних і вроджених захворювань кістково-м'язової системи. Веде прийом для дітей від народження
Доктор спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, масаж, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: невралгія, мігрень, епілепсія, запаморочення. Веде прийом для дітей від народження
Харків, Вул. Піщана, 11
Лікар-алерголог, пульмонолог. Лікує гостру та хронічну кропив'янку, ангіоневротичний набряк (набряк Квінке), алергічний риніт та кон'юнктивіт, поліноз, сезонний алергічний риніт, атопічний дерматит, алергічний дерматит, контактний дерматит, бронхіальну астму
Харків, пр-т Гагаріна, 43/2
Лікар веде прийом як дієтолог, ендокринолог, дитячий ендокринолог. Використовує індивідуальний підхід до кожного пацієнта, керується останніми рекомендаціями Європейської асоціації з вивчення цукрового діабету та Американської діабетологічної асоціації. Є учасником Клубу ендокринологічних новацій
Лікар спеціалізується на отоларингології. Займається лікуванням таких захворювань, як: отит, синусит, новоутворення порожнини носа і глотки, фарингіт, ларингіт. Постійний учасник конференцій, семінарів, тренінгів
Коновалова Наталія Вікторівна
Харків, вул. Академіка Павлова, 162 г
Лікар кардіоревматолог дитячий вищої категорії, фахівець в області лікування кардіоревматологічних захворювань у дітей і підлітків. Для точної діагностики проводить кардіограму.