Олена Тарасівна спеціалізується на лікуванні гінекологічних захворювань. Лікар регулярно відвідує профільні конференції з гінекології. У 2015 році лікар Бартловська проходила стажування у польській лікарні.
Лікар акушер-гінеколог. Спеціаліст з діагностики, медикаментозного і хірургічного лікування гінекологічних захворювань і акушерської патології. Надає допомогу при порушеннях жіночого гормонального фону.
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології гінекологічного профілю. Постійно вдосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Іванна Василівна лікар акушер-гінеколог із 6-річним практичним досвідом, який поєднує сучасні підходи до діагностики та лікування з уважним і делікатним ставленням до кожної пацієнтки.
У своїй роботі охоплюю широкий спектр гінекологічних питань: від профілактичних оглядів і ведення вагітності до лікування захворювань жіночої репродуктивної системи. Окрему увагу приділяю хірургічним методам лікування, застосовуючи безпечні та ефективні техніки відповідно до сучасних медичних стандартів.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Я, Бреславська Ірина Степанівна, лікар-акушер-гінеколог, репродуктолог з 2-річним стажем роботи. За цей я допомагала жінкам відчути радість материнства та впевненість у своєму здоровʼї. Проводжу профілактичні огляди, лікування запальних і гормональних захворювань, підбір контрацепції, діагностику безпліддя. Моя мета — забезпечити кожній жінці якісну медичну допомогу та комфорт на кожному етапі життя. «Я вважаю, що довіра — це найважливіше у стосунках між лікарем і пацієнткою.Тому завжди намагаюся створити атмосферу спокою, розуміння та делікатності.»
Лікар спеціалізується на гінекології. Діагностує та лікує фонові захворювання Шийки матки, гінекологічні захворювання (дитяча та підліткова гінекологія в тому числі), консультує та веде пацієнтів з неплідністю, лікує статеві інфекції, ендокринологічні розлади, веде вагітних. Консультує та підбирає індивідуальні методи контрацепції. Лікар була учасником симпозіумів, конференцій з різних напрямків в акушерстві та гінекології, педіатрії та УЗД у різних країнах