Лікар акушер-гінеколог. Спеціалізується на лікуванні запальних захворювань жіночої репродуктивної системи, доброякісних новоутворень жіночих статевих органів, захворювань, які передаються статевим шляхом. Надає допомогу при порушеннях жіночого гормонального фону. Учасник всеукраїнських науково-практичних конференцій та семінарів з міжнародною участю.
Лікар спеціалізується на діагностиці і лікуванні проблем та захворювань гінекологічного профілю. Оксана Василівна також постійний учасник курсів і семінарів, які допомогають їй покращувати свій рівень знань і розвиватися як висококласний спеціаліст
Мар'яна Миколаївна спеціалізується на обстеженні жіночого здоров'я, профілактиці гінекологічних захворювань і проведенні необхідного лікування. Займається лікуванням таких гінекологічних патологій, як ерозія шийки матки, дисплазія шийки матки, доброякісні та передракові процеси шийки матки, допомагає позбутися запальних захворювань
Лікар спеціалізується на гінекології. Діагностує та лікує фонові захворювання Шийки матки, гінекологічні захворювання (дитяча та підліткова гінекологія в тому числі), консультує та веде пацієнтів з неплідністю, лікує статеві інфекції, ендокринологічні розлади, веде вагітних. Консультує та підбирає індивідуальні методи контрацепції. Лікар була учасником симпозіумів, конференцій з різних напрямків в акушерстві та гінекології, педіатрії та УЗД у різних країнах
Головний лікар медичного центру "Мед-Атлант", є кваліфікованим гінекологом і фахівцем, Здійснює консультативний прийом, діагностику та спостереження вагітності, організує та проводить диспансеризацію гінекологічних хворих.
Лікар спеціалізується на лікуванні гінекологічних захворювань та вже наявних сексуальних розладів. Надає консультації гармонізації та корекції міжособистісних і сексуальних стосунків у партнерських та подружніх парах.
Спеціаліст займається терапією патологічних станів у гінекології, здійснює діагностику і спостереження вагітності, мікрохірургічні та пластичні операції.