Іванна Василівна лікар акушер-гінеколог із 6-річним практичним досвідом, який поєднує сучасні підходи до діагностики та лікування з уважним і делікатним ставленням до кожної пацієнтки.
У своїй роботі охоплюю широкий спектр гінекологічних питань: від профілактичних оглядів і ведення вагітності до лікування захворювань жіночої репродуктивної системи. Окрему увагу приділяю хірургічним методам лікування, застосовуючи безпечні та ефективні техніки відповідно до сучасних медичних стандартів.
2014-2020 рр.Івано-Франківський національний медичний університет здобула кваліфікацію : освітньо - кваліфікаційний рівень спеціаліста за спеціальністю "Лікувальна справа".
2020-2023 рр.Інтернатура за спеціальністю "Акушерство та гінекологія . Кафедра акушерства та гінекології післядипломної освіти.
2020-2023 рр.Клінічна база інтернатури : Івано-Франківський міський перинатальний центр. Класифікація: Сертифікат лікаря спеціаліста за спеціальністю "Акушерство та гінекологія".
Курси
2023 р.Пленум ГО «Асоціація акушерів-гінекологів України» (ГО «ААГУ») та Науково-практична конференція з міжнародною участю АКУШЕРСТВО, ГІНЕКОЛОГІЯ, РЕПРОДУКТОЛОГІЯ: СЬОГОДЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ.
2024 р.Тромбози і кровотечі – глобальна проблема сучасної цивілізації.
2024 р.Пленум ГО «Асоціація акушерів-гінекологів України» (ГО «ААГУ») та Науково-практична конференція з міжнародною участю АКУШЕРСТВО, ГІНЕКОЛОГІЯ, РЕПРОДУКТОЛОГІЯ: СЬОГОДЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ.
2024 р.VІІ Міжнародний конгрес "Репродуктивне здоров'я: мультидисциплінарний підхід в безперервному професійному розвитку лікарів "
2025 р.Здоров'я жінки від А до Я. «Сучасні акушерство і гінекологія: доказово, практично, доступно»
2025 р.VІІІ Міжнародний конгрес «Репродуктивне здоровʼя: мультидисциплінарний підхід в безперервному професійному розвитку лікарів»
2025 р.Невиношування вагітності: поєднання сучасних наукових даних з практикою в Україні.
2025 р.Акушерство, гінекологія, репродуктологія: сьогодення та перспективи.