Займається діагностуванням і хірургічним лікуванням хвороб урогінекологічного профілю, проводить операції за профілем реконструктивно-пластичної хірургії. Доктор Ечін виконує операції ендоскопічним, трансвагінальним, абдомінальним шляхами.
Валерія Олександрівна спеціалізується на діагностиці, терапії захворювань матки і придатків. Здійснює всебічне лікування патологій в гінекології, захворювань запальної природи, статевих інфекцій, проводить оперативні втручання
Акушер-гінеколог спеціалізується на наданні послуг поліпектомії, введенні та витягу ВМС, лазерної корекції синдрому стресового нетримання сечі. Проводить біопсію шийки матки, комплексне лікування синдрому атрофії піхви, інтимну контурну пластику філерами на основі гіалуронової кислоти з застосуванням мезониток з PDO
Марина Євгенівна має великий досвід в загальній гінекології та гінекологічної ендокринології. Займається комплексним лікуванням патологій шийки матки, безпліддя, клімактеричні розлади, веденням вагітних жінок.
Лікар спеціалізується на лікуванні безпліддя, кісти яєчника, міоми матки, ендометріозу та інших жіночих проблем. Проводить такі процедури, як ЕКО, кольпоскопія, внутрішньоматкова інсемінація та УЗД органів малого таза.
Наталія Анатоліївна лікар акушер-гінеколог першої категорії. Проводить консультації з гінекологічних захворювань, профілактичні огляди, займається корекцією дисгормональних порушень.
Акушер-гінеколог займається лікуванням порушень менструальної функції та інших захворювань жіночої статевої системи. Проводить кольпоскопію і біопсію. Лікує такі захворювання, як уретрит, цервіцит, ендометрит, ерозію шийки матки
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, малоінвазивні операції, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології гінекологічного профілю. Веде прийом для дітей від 1 року
Доцент кафедри акушерства і гінекології Дніпропетровської медичної академії, головний лікар медичного центру. Займається лікуванням таких захворювань, як: цукровий діабет, безпліддя, патології щитовидної залози, гіпертонічна хвороба, патології системи крові, тромбофілія