Олена Володимирівна – лікар акушер гінеколог-ендокринолог. Лікар займається амбулаторною гінекологією в повному обсязі: УЗД, патологія шийки матки, гінекологічна ендокринологія, патологія клімактеричного періоду, ведення вагітності
Лікар проводить консультативний прийом, обстеження і лікування пацієнток із захворюваннями шийки матки, порушенням менструального циклу, кліматичними розладами, інфекційно-запальними захворюваннями, також інфекцій що передаються статевим шляхом і т.д. Займається підбором засобів контрацепції, введенням і видаленням внутрішньоматкових контрацептивів пацієнткам.
Галина Іванівна - провідний гінеколог з досвідом клінічної практики в державній і приватній медицині, має сертифікати по кольпоскопії та УЗД в гінекології, займається всебічною терапією всього спектра гінекологічних захворювань.
Олексій Дмитрович – лікар акушер-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань захворювань гінекологічного профілю: запальні захворювання, патології шийки матки, інфекційні захворювання жіночих органів, порушення менструального циклу. Також лікар веде вагітність.
Лікар Чеханов Ю. А. є прогресивним акушером-гінекологом, фахівцем з ендоскопічної хірургії та УЗ-діагностики в акушерсько-гінекологічній практиці. Сертифікований фахівець Європейської академії ендоскопічної хірургії.
Ольга Валентинівна застосовує УЗД ОМТ, кольпоскопію, внутрішньоматкову інсемінацію для діагностики таких захворювань, як кіста, клімактеричні розлади, безпліддя, ендометріоз і лікує їх.