Закінчила Дніпровський державний медичний університет (ДДМУ) у 2021 р. з дипломом з відзнакою, навчалась в інтернатурі на базі обласного Регіонального медичного центру родинного здоров’я.
З 2025 р. працювала у консультативно-діагностичному відділенні для жінок дитячої міської лікарні №6 (пізніше - міського багатопрофільного центру ім. Руднєва). В тому ж році отримала додаткову спеціалізацію з ультразвукової діагностики у НМУ ім. Богомольця.
З жовтня 2025 р. – асистент кафедри акушерства та гінекології ДДМУ.
Марданов Ренат Асадович — лікар акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії, гінеколог-ендокринолог та фахівець ультразвукової діагностики з 14-річним досвідом роботи. З відзнакою закінчив Донецький національний медичний університет, проходив інтернатуру та спеціалізацію з гінекологічної ендокринології та ультразвукової діагностики. Працював у провідних медичних закладах Дніпропетровської, Одеської та Запорізької областей. Спеціалізується на веденні вагітності на всіх триместрах, нормальних і патологічних пологах, діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань, зокрема захворювань шийки матки, інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ), гормональних порушень та безпліддя. Виконує малі гінекологічні операції, кесарів розтин, кольпоскопію, гістерорезектоскопію, а також проводить ультразвукову діагностику органів малого таза, молочних залоз, нирок та сечового міхура.
Анна Олександрівна - лікар-гінеколог, яка щоденно розвивається для покращення своїх знань та навичок, приймає пацієнтів з доброякісними та злоякісними патологіями в гінекологічному напрямку. Займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань жіночої статевої системи. Досвідчений та уважний лікар.
Тамара Гуліверівна проводить діагностику (УЗД, кольпоскопія) і лікування порушень менструального циклу, патологій ендометрію, інфекцій, які передаються статевим шляхом, проблем шийки матки, безпліддя та інших захворювань у жінок.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, лікар нетрадиційної медицини (озонотерапевт, гірудотерапевт), займається діагностикою та лікуванням жіночого безпліддя, проводить УЗД органів малого таза і молочних залоз, кольпоскопію, веде вагітність.
Доктор является опытным и квалифицированным гинеколог для детей, проводит профилактические гинекологические осмотры, выявляет отклонения в физиологии половых органов у детей, терапию менструальных нарушений, воспалительных и инфекционных процессов, а также патологий шейки матки. Наталья Сергеевна принимала участие в медицинской телепередаче 36.6 на 11 канале как приглашенный эксперт.
Пріоритетні напрямки роботи Ірини Олексіївни - лікування гінекологічних захворювань, передпухлинних захворювань шийки матки, порушень менструального циклу, безпліддя. Лікар проводить консультації на тему контрацепції. Виконує кольпоскопію, біопсію, радіохвильову коагуляцію і конізацію шийки матки, ін'єкційну корекцію зовнішніх статевих органів і ін.