- Пн: 7:30-3:2767
Деснянський
Пошук вашого лікаря – DOC.ua
Пр-т. Червоної калини 69. На карті
Деснянський
У районі Троєщина відтепер працює ще одне сучасне відділення мережі клінік PULSE — за адресою вул. М. Закревського, 95В. Тут ви можете отримати якісну первинну медичну допомогу для всієї родини у зручному форматі — близько до дому, без черг та зайвих очікувань. ще
Медичний центр «Допомога плюс» спеціалізується на гінекологічному профілі, тут застосовується якісне обладнання, а весь медперсонал був ретельно підібраний і проходив конкурсний строгий відбір. Розташування центру настільки зручне, що до нього можна легко дістатися як громадським, так і власним транспортом. ще
Дніпровська набережна, 26 і. На карті
Дарницький , м.Славутич, м.Осокорки
Широкопрофильный медицинский центр Medical Dynasty (Медицинская династия) предлагает пациентам широчайший перечень диагностических услуг на точном и современном оборудовании, под руководством высококвалифицированных специалистов. Так, в Medical Dynasty доступны все виды УЗИ диагностики, гинекологическая диагностика, кардиотокография плода и многое другое. ще
Наш медичний центр, що працює з 2008 року, у 2024 році пережив значний ребрендинг та суттєве оновлення спектру послуг. Ми пишаємося тим, що вже понад 15 років надаємо високоякісну та кваліфіковану медичну допомогу, яка відповідає сучасним стандартам охорони здоров'я ще
Медичний центр «Мати та дитина» — це спеціалізована медична установа, де команда досвідчених фахівців надає професійну допомогу з питань репродуктивного здоров’я, планування та ведення вагітності, пренатальної діагностики, гінекології, урології. Щороку сотні пар отримують у нас підтримку на шляху до здійснення своєї мрії стати батьками. Ми створюємо атмосферу турботи, комфорту та забезпечуємо необхідну психологічну підтримку кожному пацієнту. ще
вул. Юрія Литвинського, 54/15. На карті
Дарницький , м.Харківська, м.Бориспільська
«Дніпролаб» – це діагностичний центр на м. Осокорки, в якому проводиться широкий спектр діагностичних маніпуляцій, спрямованих на виявлення захворювань практично всіх органів та систем. Кожен пацієнт має можливість вибрати підходящий час для проходження процедури, після чого за короткий термін забрати результати в клініці або отримати їх на електронну пошту. Точність результату та якісне виконання досліджень – головний принцип роботи даної діагностики ще
просп. Бажана, 12 (1 поверх). На карті
Дарницький , м.Осокорки
Сіті Клініка («КЛІНІКА-ГАРАНТ») на Ахматової – це одна з філій Сіті Клініки, сучасного багатопрофільного медичного центру для всієї родини. ще
вул. Анни Ахматової, 46а. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
«Ангелія» - це сучасна терапевтична клініка зі стаціонаром в якій кожен фахівець веде здоровий спосіб життя і вважає метою своєї роботи допомагати своїм пацієнтам бути здоровими. Прямо в клініці проводиться якісна діагностика і проводяться всі необхідні аналізи ще
Ультразвукова діагностика під час вагітності може бути плановою або позаплановою, тобто проведена за показаннями лікаря.
Планове ультразвукове дослідження під час вагітності важливо робити у такітерміни:
До основних показань до проведення позапланового УЗД при вагітності відносяться:
Сучасне ультразвукове дослідження під час вагітності є безпечним, але робити його потрібно у вищезазначені терміни або за показаннями, особливо до 11 тижнів вагітності (згідно зі світовими рекомендаціями з безпеки проведення УЗД під час вагітності).
За рекомендаціями Всесвітнього суспільства з ультразвука в акушерстві та гінекології, УЗД під час вагітності повинні проводити лікарі, що працюють на відповідному обладнанні, які пройшли відповідну підготовку.
Ваша заявка принята, мы свяжемся с Вами в ближайшее время