Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків
Я дуже задоволена візитом в клініку, зверталась в клініку на УЗД серця. Сподобалось відношення і сама діагностика, сподобалася консультація лікаря діагностики. Все було на вищому рівні
Все пройшло добре, дякую.
Всім співробітникам цієї клініки вдячний за їхню роботу. Особлива вдячність фахівцю, який виконував діагностику й оглядав мене. Цей лікар зробив свою роботу на відмінно, я дуже за це вдячний. Все мені доступно розказали, все пояснили й надали висновок. В якому все було розписано фахового дійсно й у мене немає абсолютно ніяких претензій. Всі у цій клініці молодці, ще й зробили мені тут знижку як військовослужбовцю. Дякую.
Персонал зустрів привітно. Все пройшло добре
Виконувала в цій клініці УЗД діагностику. Мені все дуже сподобалось, візит пройшов досить добре, діагностику виконали швидко, зауважень в мене немає. Дуже дякую.
В клініці мені все сподобалося, хороше ставлення, гарний дизайн клініки. На всі питання, які я ставила, відповіли, діагностику зробили як я просила, все було добре, зауважень не було
Зауважень до обсуговування не маю, все пройшло добре, я задоволена, дякую.
Мені сподобалося обслуговування, мжливо, звертатимуся ще, дякую.
УЗД зробили швидко, швидко зробили висновок. Я залишилась задоволеною.
В клініці мене прийняли навіть раніше запису, діагностику зробили швидко і якісно, висновок дали вчасно, професійно підійшли до питання