Відгуки про діагностичний центр Ок Клінік
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб-Нд: 9:00-16:00
Харківське шосе, 121, Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх корпус В. На карті
Дарницький , м.Вирлиця
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Робили в клініці доплерографію судин голови та шиї, дуже все сподобалося, всі ввічливі, діагностика пройшла добре, дали рекомендації та порадили до яких спеціалістів потрібно звернутися ще, жодних зауважень не було
Візит до клініки пройшов добре. без нарікань, дякую.
Візит пройшов добре у цій клініці, все було чудово. Дякую.
Довелося очікувати, був назначений певний час, а по факту лікар прийняв мене майже з тридцяти хвилинним очікуванням. Це не дуже сподобалося. А сам візит пройшов добре. До лікаря немає абсолютно ніяких претензій.
Сама клініка не дуже мені сподобалася, за те лікарі у клініці просто спеціалісти на найвищому рівні.
Дівчата на рецепції чудові. Мені все сподобалось
Вчасно прийняли, все добре пройшло, задоволена, дякую.
Персонал привітний, великі молодці. Дякую
Візитом в клініку дуже задоволені, в клініку прийшли раніше запису, одразу прийняли, все пояснили, діагностику провели добре. В клініку звертаємося не перший раз, клініка нам дуже подобається, тому і ходимо в цю клініку
Були в цій клініці на УЗД діагностиці. Все пройшло прекрасно, все було зручно, гарні фахівці. Ми дуже задоволені візитом в дану клініку. Дуже дякуємо за допомогу.
Все добре було в клініці, зробили якісно діагностику, дякую.
Все пройшло нормально, можу оцінити на п'ятірку, дякую.
Кваліфіковані відповіді на мої запитання. Чемне ставлення. Ставлю відмінно.
Нам все дуже сподобалося у даній клініці.
У клініці все дуже сподобалося. Візит пройшов добре. Дякую.
Візит пройшов чудово у цій клініці. Клініка дуже сподобалася, все що я очікувала отримати, я отримала повною мірою, тому все в порядку. Доволі комфортно було у клініці.
Дуже ввічливий, чуйний лікар. Дав вичерпне пояснення по всім питанням. За такими лікарями майбутнє. Дуже задоволена прийомом.
Був в цій клініці на діагностиці, виконував доплерографію судин, все пройшло дуже добре, все гарно провели, я залишився задоволеним, дуже гарна клініка та гарний персонал.
Все добре було у цій клініці.У клініці уважний персонал, який гарно виконує свою роботу, також по часу візит пройшов вчасно це сподобалося. Загалом мене все влаштувало.
Клініка мені дуже сподобалася. Доволі хороший комфорт був у цій клініці.
Візит пройшов добре, мені все сподобалося у цій клініці.
Нас все влаштувало в кілініці, і прийом, і консультація, і послуги, і ціни, дякую!
В клініці все пройшло на відмінно, дякую.
Клініка нам дуже сподобалася. Все було добре в цій клініці.
Візит пройшов чудово, дуже все сподобалося в цій клініці. Лікар, який проводив діагностику УЗД просто гарний спеціаліст, загалом все було добре. Дійсно чудова клініка.