Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о диагностическом центре Ок Клиник

Диагностический центр
  • Оплата карточкой,
  • Пн-Пт: 9:00-20:00
  • Сб: 9:00-18:00
  • Вс: 9:00-16:00

Харьковское шоссе, 121, Киевская городская клиническая больница №1, 1-й этаж палатного корпуса. На карте

Дарницкий , м.Вырлица

Кол-во отзывов

865
Рекомендации

800

10

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

У клініці працюють дуже приємні люди, ввічливі та уважні. Клініка дуже сподобалася, було приємно, комфортно перебувати у цій клініці. Все пройшло на найвищому рівні.

Вікторія, 22.02.2024

Сподобалась привітність лікаря, що робила УЗД, й те, що розповіла усе, що було треба.

Микола, 22.02.2024

Все добре пройшло. Обслуговування у клініці хороше. Все доступно пояснили, чітко все розказали. Клініка сподобалася.

Анжеліка, 16.02.2024

Проводили в цій клініці діагностику, я задоволений, все вчасно, оперативно, результати отримав швидко, дякую.

Сергій, 16.02.2024

Все було дуже професійно, лікар діагностики все уважно подивилася, мені все сподобалося

Сергій, 11.02.2024

У клініці дуже гарно. Хороший, ввічливий персонал. Спеціалісти кваліфіковані. Все дуже добре пройшло. Я задоволений клінікою.

Олександр, 08.02.2024

Работой клиники очень довольны, приняли вовремя

Марина, 08.02.2024

Все добре, все нормально пройшло. Зустріли дуже добре, комфортно у клініці. Лікар, який робив діагностику дуже ввічливий, хороший, компетентний у своїй справі. 

Оксана, 06.02.2024

Я всім задоволена. В клініці гарний УЗД спеціаліст, лікар все мені розказала, на всі мої питання лікар відповіла. Дуже приємний лікар. Адміністратори клініки швидко мене обслужили, зауважень не було

Ніна, 05.02.2024

Все добре пройшло. Нічого погано сказати не можу про цю клініку.

Андрій, 03.02.2024

Все добре пройшло. Все влаштувало у клініці.

Олена, 03.02.2024

Робила в клініці УЗД, в Ольги Борисівни, вона була дуже уважною, кваліфікованою та чуйною.

Наталія, 02.02.2024

Гарна клініка. Прийдемо при потребі, ще в цю клініку обов'язково.

Сергій, 01.02.2024

Дуже комфортно було. Дуже сподобалося у клініці.

Людмила, 31.01.2024

Не уважний персонал, процедура проводилася 3-5 хв., я не вважаю її якісною.

Калістая, 29.01.2024

Кваліфіковані лікарі у клініці. Сподобався підхід до пацієнтів, всі ввічливі, компетентні. Все пройшло на високому рівні, все супер.

Надія, 24.01.2024

Все чудово пройшло. Не вперше уже звертаємося у цю клініку. Нам все підходить. Обслуговування подобається.

Емілія, 16.01.2024

Пройшло все добре. Все сподобалось у клініці.

Тетяна, 16.01.2024

Усе відбулось добре - прийняли вчасно, діагностику зробили швидко, усі були привітні. Залишився задоволеним.

Михайло, 16.01.2024

Зручне місце розташування, усе чисто, приємний та професійний лікар УЗД.

Анастасія, 13.01.2024

Все нормально пройшло. Сподобалась клініка.

Сергій, 13.01.2024

Чудова клініка в якій працює чудовий персонал, я майже не чекала, чисто, професійні лікарі діагности.

Ірина, 11.01.2024

Сподобалось усе - починаючи зі входу, де сидять ввічливі, приємні люди які розказали куди йти, що робити, як поводитись. Також лікар УЗД, обслужив дуже добре. Візитом залишилась задоволена.

Тетяна, 10.01.2024

Все добре пройшло, приміщення трошки затісне у клініці.

Ольга, 09.01.2024

Мені сподобалась клініка, можу порівняти з іншою клінікою де я робила ту саму процедуру, але раніше. В клініці мені приділили більше уваги людям, більш досконально все обстежують, розширено описують висновок

Тетяна, 08.01.2024
Центры поблизости

Харьковское шоссе, 56. На карте

Дарницкий

ул. Межевая, 23 Б. На карте

Подольский

5

ул. Павловская, 26/41. На карте

Шевченковский

4.9

ул. Евгения Сверстюка, 11-Б, оф. 411. На карте

Днепровский

4.7