Отзывы о диагностическом центре Ок Клиник

• Оплата карточкой,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб-Вс: 9:00-16:00

Харьковское шоссе, 121, Киевская городская клиническая больница №1, 1-й этаж корпус В. На карте

Дарницкий , м.Вырлица

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Спасибо, мне все понятно

Лікарка досвідчена професіоналка, дуже добра та любʼязна!

Артем, 12.11.2024

Клініка дуже сподобалася, все було чудово. Сервіс у клініці прекрасний. Прийшла на візит швидше, не довелося очікувати, мене зразу прийняли, це дуже сподобалося.

Ганна, 11.11.2024

Робила електронейроміографію в даній клініці. Все пройшло чудово, клініка дуже комфортна. Велика вдячність лікарю Віннику, який проводив вказане дослідження, найкращі побажання всьому персоналу.

Світлана, 08.11.2024

Все сподобалось, нарікань немає. Уважний персонал, ніякого дискомфорту не було.

Віта, 30.10.2024

Нам все дуже сподобалося, дякую, дуже задоволені візитом.

Світлана, 30.10.2024

Все було швидко та якісно. Я задоволений.

Олександр, 29.10.2024

Персонал клініки чудовий, але є зауваження. Я приїхала в клініку з іншого району, я шукала клініку на території лікарні сорок хвилин, немає ніякої вивіски де знаходиться клініка, ніхто з людей не знав де клініка, запізнилася на прийом. Лікар хороший, дівчата клініки дуже чемні, все розказують, персонал сподобав

Катерина, 23.10.2024

Я задоволена, в клініці все було добре. Дякую.

Людмила, 23.10.2024

Все було добре. Все спокійно пояснили та розказали. По іншим питанням також тепер до вас буду звертатися.

Марина, 16.10.2024

Кваліфікована консультація. Доброзичливе ставлення, хороша організація. Дякую.

Володимир , 16.10.2024

Поважне сталвення, агрний персонал, мені спосдобалося обслуговування в цій клініці. Дякую!

Віталій, 15.10.2024

Клініка дуже сподобалася, починаючи з дівчат на рецепції й закінчуючи кваліфікацією лікарів. Загалом все досить чудово було в цій клініці.

Людмила, 15.10.2024

Все дуже чудово. Мені дуже сподобалась спеціаліст, яка робила діагностику. Вона була дуже уважна, все детально розповіла. Я їй дуже вдячна.

Світлана, 09.10.2024

Лікар, що проводив УЗД, був дуже уважним, дуже ретельно усе пояснив. А найголовніше, прийняли вчасно, рівно о тій годині, що була записана. Тому візитом залишилась задоволеною.

Олена, 26.09.2024

Сподобалось все - коли я прийшла, до мене одразу підійшла дівчина, пояснила до якого лікаря я записана на УЗД, усе пройшло швидко, я не очікувала. Лікар був класний, на усі мої запитання відповів, надав рекомендації. Взагалі, усе було класно, швидко та якісно.

Валентина, 22.09.2024

Все було класно у цій клініці, все дуже сподобалося.

Вадим, 18.09.2024

Я дуже задоволений, персонал чудовий, ві привтіні, лікар-діагност також сподобався, Дякую!

Антон, 15.09.2024

Все було дуже гарно. Лікар, який проводив електронейроміграфію, ввічливий та уважний. Все розʼяснив, все доступно, дав рекомендації, пояснив які додаткові діагностики потрібно зробити, візитом до лікаря задоволена. Дівчата на ресепшен дуже приємні, гарне ставлення до пацієнтів

Ніна, 11.09.2024

Сподобалось як прийняли, було досить приємно, УЗД провели належним чином.

Світлана, 10.09.2024

Дуже кваліфікована лікарка, прийняла за часом, докладно все пояснила, дала поради. Дуже їй вдячний.

Володимир, 10.09.2024

Клініка дуже сподобалася, все було класно.

Віктор, 23.08.2024

Я задоволений проведенням діагностики, все добре, дякую.

Володимир, 22.08.2024

Все добре, обслуговуванням задоволений, дякую.

Вячеслав, 22.08.2024

Дуже сподобалась компетенція лікаря, що проводив мені УЗД.

Анастасія, 21.08.2024

Сподобалось усе, не було нічого, до чого могла б причепитись.

Діана, 21.08.2024
Центры поблизости