Отзывы о диагностическом центре Ок Клиник

• Оплата карточкой,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб-Вс: 9:00-16:00

Харьковское шоссе, 121, Киевская городская клиническая больница №1, 1-й этаж корпус В. На карте

Дарницкий , м.Вырлица

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Дуже ввічливий, чуйний лікар. Дав вичерпне пояснення по всім питанням. За такими лікарями майбутнє. Дуже задоволена прийомом.

Тетяна, 20.02.2025

Був в цій клініці на діагностиці, виконував доплерографію судин, все пройшло дуже добре, все гарно провели, я залишився задоволеним, дуже гарна клініка та гарний персонал.

Іван, 13.02.2025

Все добре було у цій клініці.У клініці уважний персонал, який гарно виконує свою роботу, також по часу візит пройшов вчасно це сподобалося. Загалом мене все влаштувало.

Любов, 13.02.2025

Клініка мені дуже сподобалася. Доволі хороший комфорт був у цій клініці.

Оксана, 09.02.2025

Візит пройшов добре, мені все сподобалося у цій клініці.

Ольга, 06.02.2025

Нас все влаштувало в кілініці, і прийом, і консультація, і послуги, і ціни, дякую!

Юзя, 05.02.2025

В клініці все пройшло на відмінно, дякую.

Леонід, 04.02.2025

Клініка нам дуже сподобалася. Все було добре в цій клініці.

Світлана, 02.02.2025

Візит пройшов чудово, дуже все сподобалося в цій клініці. Лікар, який проводив діагностику УЗД просто гарний спеціаліст, загалом все було добре. Дійсно чудова клініка.

Олександр, 02.02.2025

Доктор очень приятная, очень качественно прорабатывала каждую зону, объясняя мне все: что, где и как. Также дала свою рекомендацию по интересующему меня вопросу, что облегчит мне работу с кожей в будущем. Очень рекомендую!

Русалина, 31.01.2025

Прийом відбувся вчасно, приділили увагу, зауважень не було

Олег, 24.01.2025

Досить добре пройшов візит в цій клініці. Мені все дуже сподобалося.

Олександр, 24.01.2025

Девочки на ресепшен приветливые, отвечают на любые вопросы. Клиника маленькая, помещения немного тесные, но это не так важно. Доктор, которая проводила УЗИ, приветливая, хорошая женщина. Доктор все рассказала и все показала, объяснила что не так и что лучше сделать, дала рекомендации. Доктор понравилась

Ніна, 23.01.2025

Мені сподобалася клініка, мені сподобався лікар УЗД спеціаліст. Лікар все пояснив в чому може бути проблема, продіагностував, ніяких нарікань нема. Хороша клініка, все було дуже зручно

Оксана, 18.01.2025

Досить комфортно було у клініці, нам все дуже сподобалося.

Діана, 15.01.2025

Чудово пройшов візит у цій клініці. Дуже все сподобалося, обов'язково буду ще звертатися саме в у цю клініку за додатковими медичними послугами.

Олена, 11.01.2025

Дуже все сподобалося у цій клініці. Візит пройшов добре, все було досить комфортно та зручно. Медперсонал суперово та професійно виконує свою роботу, лікарі просто чудові спеціалісти.

Світлана, 11.01.2025

Клініка дуже сподобалася, все було супер.

Єлизавета, 10.01.2025

В клініці не було черги, прийом відбувся по запису, діагностику провели добре, персонал уважний, зауважень не було

Зінаїда, 09.01.2025

Лікар який робив УЗД артерій нижніх кінцівок феноменальна людина. Рекомендую

Анатолій, 08.01.2025

Хороша клініка, медперсонал та лікарі гарно виконують свою роботу. Загалом нормально пройшов візит в даній клініці.

Світлана, 08.01.2025

Все чудово, візит пройшов нормально. дякую.

Володимир, 07.01.2025

Користуюся медичними послугами даної клініки уже упродовж шести років. Тут мене повністю все влаштовує. Лікарі чудові у клініці, медперсонал прекрасний. Обслуговування завжди на високому рівні, ставлення до пацієнтів завжди приємне. Абсолютно немає ніяких зауважень. У цій клініці вміють дбати про пацієнтів, дійсно візити завжди проходять добре, без будь-яких негативних моментів.

Людмила, 06.01.2025

Ми дуже задоволені, все просто чудово, діагностика пройшла добре і головне вчасно. Дуже зручна та гарна клініка, гарні та приємні спеціалісти, ми будемо ще звертатись.

Микола, 05.01.2025

Не маю зауважень до обслуговування, мене влаштувала клініка, дякую.

Марія, 02.01.2025
Центры поблизости