"Мати та дитина" на Лівому березі
Медичний центр «Мати та дитина» — це спеціалізована медична установа, де команда досвідчених фахівців надає професійну допомогу з питань репродуктивного здоров’я, планування та ведення вагітності, пренатальної діагностики, гінекології, урології. Щороку сотні пар отримують у нас підтримку на шляху до здійснення своєї мрії стати батьками. Ми створюємо атмосферу турботи, комфорту та забезпечуємо необхідну психологічну підтримку кожному пацієнту. ще
- Пн-Пт: 8:00-18:00
- Сб: 9:00-16:00
- Нд: вихідний
вул. Юрія Литвинського, 54/15. На карті
Дарницький , м.Харківська, м.Бориспільська
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Медичний центр «Мати та дитина» на Лівому березі відкрився восени 2011 року й невдовзі став одним із провідних центрів репродуктивної медицини в Києві.
Наші переваги
У центрі працюють досвідчені лікарі, які володіють глибокими знаннями та багаторічною практикою. Вони успішно лікують безпліддя різного походження та гінекологічні захворювання.
Філія оснащена сучасним медичним обладнанням від провідних світових виробників, що дозволяє проводити:
складні хірургічні маніпуляції;
гістероскопію та лапароскопію будь-якого рівня складності в безпечних умовах.
Напрями роботи
Медичний центр «Мати та дитина» пропонує:
лікування безпліддя з використанням допоміжних репродуктивних технологій;
спостереження вагітності та проведення УЗД плоду;
гінекологічні процедури в амбулаторних умовах;
ендоскопічну гінекологію (у тому числі гістероскопію та лапароскопію);
лабораторну діагностику.
Технічне оснащення
Центр обладнаний:
ембріологічною лабораторією;
двома операційними залами;
вісьмома апаратами УЗД (один із них — експертного класу).
Комфорт для пацієнтів
Територія медичного центру має зручну паркувальну зону, що дозволяє пацієнтам залишати авто поряд із будівлею.
Перевірені відгуки про ДЦ
В клініці було дуже комфортно, дуже уважний персонал, особливо коли приходиш з такої похмурого зовнішнього середовища, з вулиці, там де все сіро, похмуро то в клініці так все гарно, всі посміхаються, відразу стає радісно, все чудово.
Процедура была проведена замечательно. Всем довольна.