Репродуктивна клініка «ЛІТА»

Діагностичний центр

Клініка репродуктивної медицини «LITA» - надає інноваційне обладнання в сфері репродуктології ще

• Пн-Пт: 8:00-17:00
  • Сб: 9:00-14:00
  • Вс: выходной

вул. Дніпровська набережна, 28. На карті

Дарницький , м.Осокорки

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

У клініці «LITA» фахівці працюють з новітнім обладнанням. Наприклад, станція для проведення процедури запліднення in vitro з сучасною системою мікроманіпуляторів останньої версії і лазером Lykos, завдяки якому можна проводити допоміжний лазерний хетчинг і біопсію ембріонів. За допомогою сучасного обладнання лікарі проводять комплексну діагностику для виявлення причин безпліддя, індивідуально підбирають ефективні методи лікування, використовують методи допоміжних репродуктивних технологій.

Клініка оснащена електронною системою захисту даних і біологічного матеріалу IVF-ID.

Ця система здійснює перевірку і контроль відповідності зашифрованих за допомогою електронних чіпів даних пацієнта з даними на контейнерах і пробірках з біологічним матеріалом, що виключає людський фактор. А це означає, що в клініці неможливо переплутати або втратити інформацію про пацієнта

Мені сподобалася клініка, обслуговування без зауважень, дякую.

Максим, 14.01.2025

Все добре було, проведення діагностики цілком влаштувало, задоволений, дякую.

Юрій, 04.12.2024

Сподобалось відношення персоналу, те що прийняли вчасно. Усе пройшло чудово.

Михайло, 19.03.2024

Сподобались сервіс, якість обслуговування та привітний персонал.

Денис, 20.02.2024

Сподобалося у клініці.  Все добре пройшло.

Максим, 06.02.2024
Дивитися всі відгуки
Центри поблизу

ул. Профессора Павловского, 4а. На карті

Соломенский

ул. Круглоуниверситетская, 3-5. На карті

Печерский

ул. Левка Лукьяненко, 14 (КНП "Консультативно диагностический центр" Оболонского района). На карті

Оболонский

пр-т Берестейский (Победы), 119/121. На карті