Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Генератор в клініці
  • Wi-Fi зона

«Клініка Доброго Доктора» надає можливість пройти діагностичні процедури за такими напрямками, як гінекологія, акушерство, урологія та андрологія. У ній проводяться УЗД-дослідження, відеокольпоскопія, ехогістеросальпінгоскопія на сучасному обладнанні, що забезпечує точні результати. Не останню роль в якості проведених маніпуляцій грають лікарі, які регулярно проходять курси підвищення кваліфікації і вивчають нові методики.

• пн - нд : 8:00 - 20:00

вул. Урлівська, 40

Дарницький, м.Позняки

Записатись

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

В клініку зверталася на УЗД судин органів черевної порожнини. Я вважаю, що краще не буває, дуже гарний лікар, хороша атмосфера, все було супер, я дуже задоволена

Галина, 29.04.26

Візит у клініку пройшов добре.

Анна, 07.03.26

Все пройшло на гарному рівні.

Валентина, 19.01.26

Я був в даній клініці на діагностиці, все пройшло чудово, можу поставити п'ять балів. Клініка дуже гарна, все швидко та якісно виконали. Дякую, мені все дуже сподобалось.

Дмитро, 26.10.25

Обращалась в клинику на УЗИ щитовидной железы, доктор молча все сделал, ничего не комментировал, молча отдали заключение диагностики. От частной клиники ожидала большего

Катерина, 05.03.25

Клініка мені дуже сподобалася. Лікар, який проводив діагностику дуже гарна та спокійна жінка, яка добре знає свою справу. Загалом візит у цій клініці пройшов дуже добре.

Владислава, 09.02.25

Була на УЗД по вагітності. Все сподобалось. Професійно, швидко, чітко.

Юлія, 31.01.25

У клініці надзвичайно хороші лікарі. Візит в даній клініці пройшов дуже добре.

Роман, 20.12.24

Я залишилася незадоволена результатом діагностики на яку я записувалася в клініку. Лікар діагностики не зміг повністю зробити УЗД голови та шиї, діагностика була зроблена частково, лікар пояснив чому саме так, якась незрозуміла ситуація і пояснення, результатом я незадоволена

Ольга, 11.12.24

Діагностику зробили дуде добре, я вже попав до лікаря із результатами, задоволений обслуговуванням, дякую!

Віктор, 15.11.24
Центри поблизу