Отзывы о диагностическом центре Клиника Доброго Доктора
- Парковка,
- Оплата карточкой,
- Wi-Fi зона,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Все сподобалось. В клініці дуже все сучасно, комфортно.
Діагностика пройшла спокійно, все чітко, в клініці гарно, приємно. Лікар гарно працював, все адекватно, зрозуміло, коректно. Візитом в клініку задоволений, нема питань
Робила УЗД, дуже гарний лікар, приємний, людяний, комунікабельний.
Я часто відвідую цю клініку, вона та її працівники мені подобаються.
Все наче добре, але хотілося б більше інформації отримувати за результатами діагностики.
Дуже сподобалася клініка. Нічого такого не було поганого у цій клініці, все повністю задовольнило.
Оцінюю на п'ятырку, дуже задоволений обслуговуванням, дякую.
В клініці чистенько, гарно, добре обслуговування, ввічливий персонал. Та й взагалі, усе на висоті, працівники - молодці.
Діагностику провели відмінно, клініка сподобалася
Задоволена проведенням діагностики, дякую.
Дуже сподобався лікар УЗД спеціаліст, в клініці хороша апаратура, дуже гарний сервіс
В загальному клініка сподобалася, але сама клініка дуже мініатюрна, мало у ній місця.
Лікар надав відповіді на всі мої запитання. Персонал клініки на ресепшен приємна дівчинка, клініка сподобалась, дуже затишна, невеличка, все чисто, все комфортно
Сподобалось відношення персоналу, усе відбулось легко та просто.
Звичайна приватна клініка, прийняли за часом. Сподобався лікар, що проводив діагностику, за потреби звертатимусь до них ще.
Загалом залишились задоволені, єдине, було досить дивно, що лікар під час проведення УЗД дивилась постійно на висновок попереднього УЗД, й відчувалось, що вона чогось не договорювала.
Ми дуже задоволені лікарем який робив УЗД серця. Лікар поставився дуже уважно, все перепитав, якісно оглянув. Всім рекомендую.
Гарна клініка, чиста, гарне ставлення до пацієнтів, все прекрасно
Клиника очень хорошая, чистенькая, все отлично. Доктор была очень приятная. Мне все понравилось.
Все отлично. Осмотр и консультацию получила в полном объёме!
Очень довольна доктором! Очень приятный, внимательный доктор к которому хочется обращаться! Профессионал своего дела! Я рада, что нашла себе такого специалиста и просто хорошего человека. Спасибо огромное доктору.
Я всем довольна. Меня приняли хорошо и с улыбкой, как на рецепции, так и УЗИ-специалист.
Мне дали консультацию и направление. Отмечу расположение доктора к клиенту, внимательное отношение и профессионализм. Доктор больше сделала, чем предполагалось, в силу профессионального подхода и внимательного отношения.
Все хорошо было. Положительно, нормальное обслуживание, все как положено.
Все хорошо, хорошее обслуживание, хорошая рецепция.