Відгуки про діагностичний центр Сіті Клініка на Позняках
- Сб: 9:00-19:00
- Вс: 9:00-17:00
вул. Анни Ахматової, 46а. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Все супер, дуже приємна, грамотна, компетентна і уважна лікарка. Професійно провела УЗД, все показала, пояснила, раджу як професіонала і приємного уважного спеціаліста.
Чудовий, уважний, компетентний лікар! Я дуже задоволена прийомом.
У клініці дуже привітний та ввічливий персонал. Все напрочуд гарно, зручно та комфортно. Сам візит пройшов у прекрасній атмосфері. Дана клініка дуже сподобалася.
Дівчата на рецепції дуже уважні. Усе пройшло добре
Все було супер, я дуже задоволена, рекомендую. Дякую!
Діагностику провели добре, комфортом в клініці я задоволена, дякую.
Мені все сподобалось - прийняли вчасно, обстежили добре, скарг в мене немає.
Дуже все сподобалося у цій клініці. Клініка має дуже зручне місце розташування. Пройшло все доволі швидко, лікар що проводив діагностику надав зразу висновок це дуже сподобалося, не довелося довго чекати. Загалом у цій клініці все дуже сподобалося. Дякую.
Сервіс сподобався. Усе було швидко, зручно, тихо. Професійно.
Добре було відношення. Лікар який робив УЗД все пояснила та подивилася. Рекомендую
Лікар УЗД приємний, уважний, ніяких нарікань. Персонал клініки хороший, в клініці є генератор, тому все було добре
В клинике очень хороший УЗИ специалист, очень внимательная, грамотная, знает что говорит, хорошо объясняет, прием очень понравился. Я очень благодарна доктору за прекрасный прием
У клініці дуже граний сервіс, добрі спеціалісти. Загалом клініка мені дуже сподобалася.
Все було чудово, клініка сподобалася, зауважень не було
Уже не вперше користуюся послугами саме цієї клініки. Пройшло все як завжди швидко, якісно та чудово. Мені дуже сильно подобається дана клініка.
Сподобалось обслуговування, гарний лікар-діагност, все на належному рівні, дякую.
Візитом залишився задоволеним - прийняли вчасно, без затримок.
У клініці все було чисто, зручно, комфортно. Все пройшло добре. Дуже сподобався лікар, що проводив діагностику.
Більше не буду проходити у цій клініці процедуру, адже там потрібно підійматися на другий поверх, ліфта немає, а у моєму становищі це дуже не зручно та некомфортно.
Мені дуже сподобалася клініка, раніше я не знала про цю клініку. Все сподобалося і лікар УЗД спеціаліст теж сподобалася, все розказала. Персонал клініки чудовий, зауважень не було, планую звернутися в клініку ще
Клініка дуже сподобалася. У клініці чисто, охайно, комфортно. Все добре було,
Дуже вдячна сервісу, я в захваті від оперативності та зручності, клініка також сподобалася, ввічливий та компетентний персонал. Дякую!
В клініці все було добре, все сподобалося
Все дуже сподобалося у клініці. Дуже гарні лікарі у цій клініці, все дуже гарно було.
Зручна та комфортна клініка, діагностику провели якісно та вчасно, дякую.