Відгуки про діагностичний центр Сіті Клініка на Позняках
- Сб: 9:00-19:00
- Вс: 9:00-17:00
вул. Анни Ахматової, 46а. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Сподобався комфорт у клініці. Дуже добре пройшов візит. Дякую.
Добре пройшов візит. У клініці гарна атмосфера, повсюди чисто, приємно було у цій клініці.
Сьогодні в мене був візит до лікаря Світлани Олегівни. Лікар уважно провела УЗД, детально, відповідально та зрозуміло провела консультацію. Фахівцем, я залишилась задоволена, рекомендую.
Все було швидко та оперативно, надали всю необхідну інформацію
ДУЖЕ ПРИЄМНА І ВІДПОВІДАЛЬНА ЖІНКА, ГАРНО ДЯКУЮ!
Робив кардіограму в даній клініці, все пройшло чудово, мені все дуже сподобалось, гарний та приємний спеціаліст, також обслуговування гарне, зустріли мене, допомогли.
Візит пройшов прекрасно, досить комфортно було в цій клініці.
Клініка дуже сподобалася, все було добре.
Дуже уважна та приємна лікар. Дякую за інформативну розмову.
Дуже все сподобалося у клініці. Візит пройшов добре.
В клініці все пройшло чудово, сподобалося обслуговування, дякую.
Досить добре пройшов візит в даній клініці. Діагностика була проведена чітко по часу, це дуже сподобалося, адже не довелося очікувати. Загалом враження про клініку залишилося позитивне.
Я задоволений візитом, обслуговування гарне, дякую.
Дуже все сподобалося в цій клініці. Візит пройшов досить чудово.
Все добре, ставлю п'ятірку, задоволений обслуговуванням в цій клініці.
Все супер, дуже приємна, грамотна, компетентна і уважна лікарка. Професійно провела УЗД, все показала, пояснила, раджу як професіонала і приємного уважного спеціаліста.
Чудовий, уважний, компетентний лікар! Я дуже задоволена прийомом.
У клініці дуже привітний та ввічливий персонал. Все напрочуд гарно, зручно та комфортно. Сам візит пройшов у прекрасній атмосфері. Дана клініка дуже сподобалася.
Дівчата на рецепції дуже уважні. Усе пройшло добре
Все було супер, я дуже задоволена, рекомендую. Дякую!
Діагностику провели добре, комфортом в клініці я задоволена, дякую.
Мені все сподобалось - прийняли вчасно, обстежили добре, скарг в мене немає.
Дуже все сподобалося у цій клініці. Клініка має дуже зручне місце розташування. Пройшло все доволі швидко, лікар що проводив діагностику надав зразу висновок це дуже сподобалося, не довелося довго чекати. Загалом у цій клініці все дуже сподобалося. Дякую.
Сервіс сподобався. Усе було швидко, зручно, тихо. Професійно.
Добре було відношення. Лікар який робив УЗД все пояснила та подивилася. Рекомендую