Диагностический центр
  • Оплата карточкой
  • Генератор в клинике
  • Wi-Fi зона

Сити клиника («КЛИНИКА-ГАРАНТ») на улице Ахматова – один из филиалов «Городской клиники», современного многопрофильного медицинского центра для всей семьи.

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб : 9:00 - 19:00
  • вс : 9:00 - 17:00

ул. Анны Ахматовой, 46а

Дарницкий, м.Осокорки м.Позняки

Записаться

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Потрясающий сервис, работают великолепные и профессиональные специалисты. Всем советую клинику.

Григорій, 15.04.26

Як завжди професійно та якісно. Завжди ходжу до цього лікаря

Лілія, 27.03.26

Добре пройшов візит у цій клініці, мені все тут дуже сподобалося.

Олександр, 16.03.26

Візит у клініку пройшов чудово.

Людмила, 11.03.26

Візит пройшов чудово, дякую.

Вікторія, 25.02.26

Все дуже сподобалося у цій клініці, спеціалісти тут хороші. Все було гаразд. Дякую.

Олена, 24.02.26

Чудові враження гарний лікар мені дуже сподобався візит. Лікар все детально пояснювала

Дар'я, 07.02.26

Мій син дуже хвилювався на Спірографії і його підтримали. Ми залишились дуже задоволені, все було добре.

Артем, 10.01.26

Андрій В'ячеславович, дуже гарний, кваліфікований лікар. Прийом пройшов чудово. Все сподобалося.

Наталя , 15.12.25

Візит пройшов добре у цій клініці, лікар тут хороші та кваліфіковані спеціалісти, дуже сподобалися. Трішки не сподобалося те що довелося очікувати на візиті, приїхала на нього раніше навіть, але поки не сказала дівчатам на рецепції, коли мене приймуть, тоді вже мене запросили на візит. А так якщо в цілому брати візит пройшов непогано у даній клініці.

Тетяна, 22.11.25
Центры поблизости