- Пн-Пт: 8:00-18:00
Печерський , м.Печерська, м.Звіринецька, м.Либідська, м.Палац Україна
Пошук вашого лікаря – DOC.ua
вул. Саперне поле, 3. На карті
Печерський , м.Печерська, м.Звіринецька, м.Либідська, м.Палац Україна
Сімейний центр здоров’я «Ольвиця» пропонує: Кваліфіковану допомогу досвідчених лікарів: гінекологів, ендокринологів, дерматологів, кардіологів та інших фахівців. Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Сучасне обладнання експертного класу. Широкий спектр послуг: консультації, діагностика, лікування, аналізи. Комфортні умови: приємна атмосфера, доброзичливий персонал, зручне розташування. Ваше здоров'я – наш пріоритет! ще
пр. Петра Григоренка, 3 Б. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Харківська, м.Позняки
пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121. На карті
Святошинський , м.Академмістечко, м.Житомирська, м.Святошин, м.Нивки
вул. Ірпінська, 62-б. На карті
Святошинський , м.Академмістечко
Медичний центр Healthy&Happy на просп. Берестейскому – це багатопрофільний медичний центр для чоловіків та жінок. Ми надаємо тут медичні послуги, як первинної медичної допомоги (терапевт), так і спеціалізовані медичні послуги з акушерства і гінекології, хірургії, неврології, лабораторної та інструментальної діагностики для дорослих. ще
просп. Берестейський, 65. На карті
Святошинський , м.Святошин, м.Нивки
вул. Краківська, 27. На карті
Дніпровський , м.Чернігівська
вул. Межова, 23 Б. На карті
Подільський , м.Мінська, м.Героїв Дніпра
Дієво — це багатопрофільний хірургічний центр з сучасним обладнанням та методиками лікування на основі підходу - бережна хірургія. В клініці приймають лікарі найвищого фахового рівня з досвідом тисяч операцій та десятками років практичого стажу. Проводяться операції усіх категорій складності по напрямках: урологія, гінекологія, загальна і судинна хірургія, колопроктологія, пластична хірургія, ЛОР-хірургія, мамологія, онкохірургія, ендокринологія. Є стаціонар з повним медичним супровідом 24/7 та відділення інтенсивної терапії. ще
вул. Володимира Брожко, 112/40. На карті
Голосіївський , м.Деміївська
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 30 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя. ще
вул. Івана Микитенка, 4а. На карті
Дніпровський , м.Лівобережна, м.Чернігівська, м.Лісова
Приватний гінекологічний кабінет "Dr. Storcheva’s Cabinet" Ласкаво просимо до приватного гінекологічного кабінету "Dr. Storcheva’s Cabinet", де ваш комфорт і здоров'я — наш пріоритет. Ми пропонуємо кваліфіковану медичну допомогу у затишній і сучасній обстановці. Наша команда досвідчених гінекологів забезпечує широкий спектр послуг: від профілактичних оглядів до комплексного лікування різноманітних захворювань. Ми використовуємо сучасні методи діагностики та лікування, дбаючи про ваше здоров’я і добробут. Ви можете розраховувати на індивідуальний підхід і конфіденційність у всьому. Записуйтеся на прийом і отримуйте професійну підтримку у вирішенні своїх питань! ще
проспект Берестейський 67А ЖК “Нивки-Парк”. На карті
Святошинський , м.Нивки
Кольпоскопия – это метод исследования шейки матки, влагалища и вульвы с помощью кольпоскопа. В процессе кольпоскопии может быть сделана биопсия (эндоцервикальный кюретаж) – для определения природы новообразования и изучения патологических клеток.
Гинеколог может назначить кольпоскопию, если имеют место кровотечения после полового акта, неприятный запах, выделения или зуд влагалища, опухоли, кисты, генитальные бородавки, а также при цервиците (воспалении шейки матки).
Расширенная кольпоскопия позволяет не только визуально оценить состояние шейки матки, но также провести ряд тестов. В частности на шейку матки врач прицельно наносить растворы уксусной кислоты, Люголя (проба Шиллера) – это позволяет выявить патологические процессы в тканях, поскольку они попросту не окрашиваются и не реагируют на состав реактива. Также в процессе расширенной кольпоскопии можно выполнить биопсию шейки матки, удалить кондиломы и мелкие новообразования.
Кольпоскоп представляет собой большой электрический микроскоп с яркой подсветкой, который позволяет врачу видеть шейку матки более четко и под увеличением. Процедура проводится в диагностическом кабинете на гинекологическом кресле и занимает до получаса. Врач размещает кольпоскоп на расстоянии нескольких сантиметров от вульвы и вводит зеркало во влагалище. Зеркало удерживает стенки влагалища открытым, чтобы врач мог видеть вашу шейку матки.
Ваша заявка принята, мы свяжемся с Вами в ближайшее время