- Пн-Пт: 8:00-17:00
- Сб: 8:00-12:00
- Вс: выходной
просп. Миколи Бажана, 30. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
В клініці спокійна атмосфера, лікар діагностики ввічлива, чемна, професійна, все було без зауважень
Дуже добре пройшов візит в даній клініці. Нам все дуже сподобалося, цілком непогана клініка.
Хороше обслуговування у клініці. Все пройшло просто чудово.
Діагностику провели добре, швидко, без зауважень
Дуже сподобався лікар діагност - те як проводила обстеження, як коментувала, який висновок надала та й взагалі її ставлення до мене як до клієнта. Візитом залишилась задоволеною.
Діагностику провели добре, все сподобалося, в разі необхідності, звертатимуся.
Проведенням УЗД цілком задоволена, дякую.
Все було добре, персонал хороший, лікар діагностики професійний, візит сподобався
В клініці дуже гарний УЗД спеціаліст, діагностика пройшла добре
Дуже ввічливий персонал, все мені пояснили, дуже вдячна за все
Лікар відповіла на питання, дала рекомендації, питала про самопочуття після прийняття ліків. В загальному була хороша, повчальна розмова. В самій клініці було добре, чисто, комфортно, працював обігрівач.
Візитом у клініку залишилася дуже задоволена – мене зустрів привітний та професійний персонал. Фахівці, які проводили мені діагностику, були досвідчені. За потреби, звертатимуся до них ще. Клініку рекомендую.
Несмотря на то, что доктор проводивший УЗИ мне понравился (его работу я оценила бы на 5 звезд), то клиника мне не понравилась совсем - там очень тесно, не развернуться. Поэтому клинике только 3 звезды.
В клініці все добре. Єдине, що не зручно, що у них немає терміналу.
Огляд сподобався. Лікар була компетентною та уважною, пояснювала все детально і зрозуміло.
Доктор меня посмотрела и выполнила УЗИ. Все прекрасно. Доктор очень компетентен.
Не понравилось отношение персонала. В клинике не предложили скидку пенсионеру, хотя она у них есть. Но доктор УЗИ очень грамотный, сама диагностика понравилась.
В клинику я давно хожу. Меня все устраивает. Рядом с домом и все быстро.
Девочки на рецепции должны быть вежливыми, но тут получилось немного не так. Нов целом, сама диагностика прошла достаточно хорошо.
Лікар, що проводила УЗД, все детально розповіла мені. І подивилася навіть більше ніж потрібно було, крім молочниих залоз вона також обстежила лімфоузли. Дякую, клініка класна.
Все нам понравилось, все хорошо, доктор хороший, все замечательно. Мы не долго ждали, пришли раньше, подождали минут пять, пригласили нас в кабинет, ответили на все наши вопросы, отдали нам результат, опять же мы ничего не ждали. Все это быстро, в течении пяти минут, все устроило.
Хорошая клиника, хорошие врачи, мне всё понравилось.
Все положительно, хорошо, все на высшем уровне, всем довольна.
Немного доктора ждала, а так все нормально.
Все хорошо, все нормально, все нам понравилось.