Біо Плюс
- Оплата карткою,
У медичному центрі «Біо Плюс» проводяться такі діагностичні процедури, як електрокардіограма (ЕКГ), електронейроміографія (ЕНМГ), а також УЗД-діагностика. Вони допомагають виявити різні захворювання вже на ранній стадії, завдяки чому лікування дає максимально ефективні результати. Новітнє обладнання та знання лікарів - запорука успішності даної клініки. ще
- Пн-Пт: 8:00-17:00
- Сб: 8:00-12:00
- Вс: выходной
просп. Миколи Бажана, 30. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Медичний центр «Біо Плюс» є спеціалізована установа, лікарі якого проводять необхідну інструментальну діагностику для постановки найбільш точних діагнозів. Це дає прекрасні результати при лікуванні, а високий професіоналізм лікарів разом з якістю обладнання надає практично безмежні можливості при діагностиці. Як би недуга не мучила пацієнта, він може бути впевнений, що в «Біо Плюс» фахівці зроблять все можливе, щоб усунути хворобу.
До того ж медичний центр «Біо Плюс» надає такі послуги, як ЕКГ і ЕНМГ на дому, якщо того вимагає тяжкий стан пацієнта.
Напрямки роботи медичного центру «Біо Плюс»:
- неврологія;
- гінекологія;
- гематологія і ін.
Послуги медичного центру «Біо Плюс»:
- ЕКГ, в тому числі на дому;
- електронейроміографія (ЕНМГ);
- електронейроміографія голкова (ЕНМГ);
- УЗД:
- нирок;
- органів черевної порожнини;
- органів сечовидільної системи;
- гінекологічне дослідження (абдомінальний і трансвагінальний датчики);
- вагітних;
- молочних залоз;
- щитовидної залози.
Устаткування «Біо Плюс»:
Heart Screen 80 G-L - електрокардіограф виробництва INNOMED (Угорщина) для проведення електрокардіограми;
SonoAce Pico (Medison) - портативний УЗД-апарат з кольоровим доплером та кардіо системою для проведення цифрового ультразвукового сканування. Застосовується в акушерстві, гінекології, педіатрії, мамології, кардіології, урології;
апарат Neuro-MEP micro Neurosoft використовується для проведення ЕНМГ -визначення топіки ураження нервово-м'язового апарату із зазначенням характеру і ступеня порушення функції.
Перевірені відгуки про ДЦ
Дуже добре пройшов візит в даній клініці. Нам все дуже сподобалося, цілком непогана клініка.
Дуже сподобався лікар діагност - те як проводила обстеження, як коментувала, який висновок надала та й взагалі її ставлення до мене як до клієнта. Візитом залишилась задоволеною.
Дуже вдячна клініці Біо плюс за онлайн консультацію з лікарем імунологом Мітлошук Аркадіем Петровичем. Лікарстворює довірливу атмосферу. Детально все пояснив та підтримував під час спілкування. Для вагітних, як я, це дуже важливо. Дякую, що виє.
Хороше обслуговування у клініці. Все пройшло просто чудово.
Діагностику провели добре, швидко, без зауважень