Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов
Я записувалась на доплерографію судин в дану клініку, в цілому все пройшло нормально, але в клініці ну дуже холодно, всього лише десять градусів тепла, тому ставлю чотири бали.
Була на консультації в Шикалової Тетяни Володимирівни, а також робила УЗД діагностику, ставлю п'ять балів, все пройшло дуже добре, задоволена клінікою і спеціалістом, дякую.
Персонал гарний в клініці . З лікарем поспілкувався з моїми проблеми . Лікар професійний все було добре
Все пройшло дуже комфортно.
Мені сподобався персонал клініки, дуже привітний, якщо щось було незрозуміло, пояснили. Все вчасно відбулося, за тією ціною як вказали, мені не довелося чекати. Під час доплерографії мені все коментували та пояснювали, я була задоволена. Після прийому видали висновок, дуже добре обслуговування
Дуже сподобалася клініка, також дуже сподобався лікар, який проводив діагностику, гарний дійсно спеціаліст.
Нічого поганого сказати не можу, дякую.
В клініці спокійна атмосфера, лікар діагностики ввічлива, чемна, професійна, все було без зауважень
Все сподобалось, вчасно прийняли.
Дуже добре пройшов візит в даній клініці. Нам все дуже сподобалося, цілком непогана клініка.