Отзывы о диагностическом центре Viva (Вива) на Оноре де Бальзака
- Парковка,
- Детская комната,
- Оплата карточкой,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Не вперше уже користуємося послугами даної клініки. Нам все дуже подобається у цій клініці, комфорт перебування, фахівці, персонал. Все на досить високому рівні завжди.
Клініка дуже сподобалася. Обслуговування у клініці було на найвищому рівні, все пройшло добре. Клініка мене повністю задовольнила.
Все було супер, візит в клініку сподобався
В клініці робив діагностику, все зробили швидко. Клініка дуже близько знаходиться, бо я недалеко живу, все дуже зручно, є місце де поставити автомобіль, все сподобалося
Все сподобалось - візит пройшов швидко, лікар, що робив УЗД, був привітним.
Все пройшло дуже швидко, дуже ввічливий персонал, все супер, задоволені візитом в клініку
Клініка напрочуд зручна та комфортна. Дуже сподобалося перебування у цій клініці. Було приємно у клініці, працівники дуже уважні та професійні. Мене все повністю задовольнило.
Все нормально, але дають диск з результатами, а наразі ніхто вже дисками не користується і іх ніяк прочитати...
У клініці чисто, акуратно. Обслуговування було на найвищому рівні. Дуже все сподобалося у цій клініці.
В клініці все було добре, діагностику провели, розрахували, дуже ввічливий персонал, зауважень немає
Нормально все пройшло. Клініка непогана, було у клініці зручно та комфортно.
Дуже комфортна та зручна клініка, проведенням діагностики задоволена, дякую.
Клініка комфортна, все зробили, як належить, дякую.
Ми дуже задоволені клінікою та проведенням діагностики, все на найвищому рівні, в разі потреби, звертатимемося.
Сподобалася клініка. Приємно був здивований сервісом.
Не вперше уже користуюся послугами цієї клініки. Все добре пройшло.
Все було на найвищому ріні. Лікар сподобався.
Прийняли без затримок, навіть хвилин на десять раніше, комфортне приміщення, де роблять рентген, приємний персонал. Висновок отримала трохи зачекавши. Залишилась задоволена.
Все чудово пройшло. Сподобалось у клініці.
Ніяких запитань, ніяких зауважень, все чудово, на вищому рівні
Сподобалась клініка. Дуже зручно. У клініці тепло, комфортно, досить всі привітні.
Я дуже залишилась всім задоволена. Дуже добрі працюють співробітники, пішли мені на зустріч та раніше відправили мені опис КТ. Я дуже вдячна клініці за допомогу та за оперативність.
Все було добре, персонал привітний, ніяких зауважень
Візит до клініки сподобався, єдине, довелось трохи зачекати.
Хорошее обслуживание, культурно приглашают.