Отзывы о диагностическом центре Viva (Вива) на Виноградаре
- Парковка,
- Детская комната,
- Оплата карточкой,
- Wi-Fi зона,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
У клініці дуже все сподобалося. Візит пройшов чудово.
Дуже все сподобалося в даній клініці. Візит доволі добре пройшов.
Візит влаштував, зауважень немає, обслуговування в кдініці сподобалося, здякую.
Я задоволена візитом та осблуговуванням, все влаштувало, як буде потреба - звертатимуся, дякую.
Я дуже не задоволена клінікою і подала б на них до суду. Покликали на діагностику на ранню годину, прокололи руку в багатьох місцях і навіть не поставили потрібне допоміжне обладнання пацієнту. Кваліфікації у персонала нуль, нікому не рекомендую.
Діагностику провели добре, ніяких зауважень, я задоволена
Клініка мені дуже сподобалася. Планую і надалі відвідувати дану клініку для проходження додаткових діагностик.
Візит пройшов добре. Все було супер, клінікою я залишився задоволений.
Дуже задоволена візитом, прийняли навіть раніше, ніж був час запису, результтати швидко отримала, все добре, дякую!
Швидко зробили флюорографію, одразу роздрукували, в цьому сервіс був на висоті, але було не дуже зручно, що немає передпокою, де можна роздягтись, один кабінет, де стоїть усе обладнання й присутній лікар. Це дуже не зручно.
У клініці дуже приємний персонал, дуже сподобалося у цій клініці.
Дякую, мені все сподобалося, проведенням діагностики та комфортом задоволений.
Лікар діагностики уважний, все чітко пояснив, клініка хороша, зауважень до персоналу не було
Клініка загалом непогана. Але в плані медичного обладнання - думав буде краще. На жаль не вистачило хорошого обладнання, щоб пройти всі обстеження, які мені були потрібні. Це трішки розчарувало.
Відвідуємо із сім'єю цю клініку час від часу, вона нам подобається. Наразі, робив УЗД, залишився задоволеним, бо лікар добре усе пояснив, тому візитом задоволений.
В клініці спілкувалася з рентгенологом, дуже уважна і приємна людина, лікар знає свою справу. Персонал дуже уважний, гарно ставиться до пацієнтів
Візитом задоволена, бо отримала усе, на що розраховувала.
Проведенням діагностики задоволена, клініка сподобалася, дякую.
Ми дуже задоволені. Персонал дуже ввічливий, лікар УЗД все розказала і показала, добре провела діагностику. В клініку зверталися перший раз, нам сподобалася
Лікар дуже чемний та професійний. Мені не сподобалось поки я не сказала дати мені чек, працівниця відвернулась та почала розмовляти з іншою людиною. Не задоволена обслуговуванням на рецепції.
Все добре, ніяких проблем не було, діагностику зробили, все пояснили
В клініці чудовий лікар УЗД спеціаліст, прийом сподобався
В клініці все дуже добре, зверталася вже другий раз, мене все влаштовує, зауважень до персоналу не було
Мені все дуже сподобалося у цій клініці. Сама клініка дуже хороша та комфортна.
В клініці я була вже не перший раз, завжди приємний персонал. УЗД спеціаліст приємна в спілкуванні, професійно все виконувала. Візитом в клініку задоволена