Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о диагностическом центре Viva (Вива) на Виноградаре

Диагностический центр
  • Парковка,
  • Детская комната,
  • Оплата карточкой,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Вс: круглосуточно

просп. Порика, 9А. На карте

Оболонский , м.Нивки

Кол-во отзывов

676
Рекомендации

625

18

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Клиника мне понравилась, чисто, уютно, хороший, вежливый персонал. Визитом остался доволен.

Максим, 22.11.2021

Усе пройшло професійно, швидко, якісно. залишився задоволений.

Алексей, 26.10.2021

Мне клиника понравилась очень, жаль, что оценку можно оставить только пять! Я бы поставил 7+!

Денис, 15.10.2021

Хороші спеціалісти, все на найвищому рівні.

Сергей, 14.08.2021

Все було швидко і оперативно, лікарі поводили себе професійно, дали кваліфіковані поради

Анна, 30.07.2021

Ціни трохи кусаються. Але зробили все дуже добре.

Сергей, 06.05.2021

Все було дуже швидко, комфортно, без зайвих якихось заперечень. Все сподобалось

Ольга, 17.04.2021

Таке відчуття, що у людей багато роботи. Прийшов то прийшов, а не прийшов то ні! Не інформують, що є гардероб, коли вийде лікар та як можна заплатити. Все потрібно питати та добиватися! 

Михаил, 13.03.2021

Клиника старая, нет подъезда машиной, у меня были порваны связки и обходить по льду, чтобы дойти от такси до выхода, было тяжело и неудобно.

Мария, 22.02.2021

Все устроило. Очень быстро и качественно. Мне очень понравилось. 

Кристина, 16.02.2021

Просто хотілось би щоб адміністратори були трошки люб'язніші, а так в принципі все добре. Швидко зробили.

Анатолий, 02.12.2020

Записывалась на диагностику, диагноз подтвердился, все верно. Все было быстро. Прием понравился.

Анита, 23.11.2020

Краще ніж в клініці добробут, бо тут лікар компетентний

Вячеслав, 17.11.2020

Быстро, качественно, в клинике чисто, нет очередей. Всем довольна.

Мария, 12.11.2020

Я довго чекала, хвилин сорок. Дівчата нічого не пояснили. Дали флюорографія й сказали почекати. Дивлюсь людям видають, а мені нічого не пояснюють, нічого не кажуть. Поки не підійшов лікар, і я вже в нього запитала: "Чи довго мені ще чекати на видачу аналізу?" Той лікар, що проводив процедуру, більше поцікавився ніж дівчата на рецепції.

Ірина, 26.09.2020

Пройшла КТ обстеження в центрі VIVA НА в. Порика 9 а. Без затримки, швидко, якісно. Персонал привітний і ввічливий. Дякую.

Антоніна Йовенко, 23.07.2020

Швидко і своєчасно провели діагностику - і жодного слова пояснень. Висновок прислали на пошту і читай-розбирайтся сам. Та, власне, це діагностика, а її результати будемо аналізувати з гастроентерологом.

Міхіна Марія, 20.07.2020

Очень профессионально и доходчиво все провели, объяснили, рассказали и дали рекомендации. Я доволен.

Станислав, 13.07.2020

Очень профессионально и доходчиво все провели, объяснили, рассказали и дали рекомендации. Я доволен.

Станислав, 13.07.2020

Доволі компетентна і приємна людина.Приємний персонал в клініці.Все класно. Мені все сподобалось.

Василий, 02.07.2020

Половина табличок в клініці російською мовою, треба це змінити.Все інше ок.

Олександра, 16.06.2020

В первые видела рентгенолога, который не просто делает диагностику, а также пытается разобраться в чем проблема. Клинике за рентгенолога все "десять баллов".

Валентина, 04.05.2020

Вежливое отношение, квалифицированные специалисты.

Игорь, 10.04.2020

Відвідала клініку Віва, що на Виноградарі, робила КТ. Прийом пройшов швидко, прийняли вчасно. Рекомендую.

Катерина, 08.04.2020

Заходиш в клініку немає антисептиків, щоб можна було обробити руки.

Тетяна, 06.04.2020
Центры поблизости

ул. Щекавицкая, 36.

4.8

Харьковское шоссе, 49а.

4.8

пгт. Козин, ул. Киевская, 169.

5

ул. Вадима Гетьмана, 1 в.

4.9

ул. Лаврухина, 6.

4.9

ул. 49-ая Садовая, 28.

5

ул. Антоновича, 155.

4.9

ул. Якуба Колоса, 2Д.

4.9