Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів

Відгуки про діагностичний центр Віва на Виноградарі

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Дитяча кімната,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Вс: круглосуточно

просп. Порика, 9А. На карті

Оболонський , м.Нивки

К-сть відгуків

741
Рекомендації

689

19

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Спасибі, мені все зрозуміло

В клініці комфортно знаходитись, але не своєчасно потрапила до лікаря.

Катерина, 14.01.2022

Клиника мне понравилась, чисто, уютно, хороший, вежливый персонал. Визитом остался доволен.

Максим, 22.11.2021

Усе пройшло професійно, швидко, якісно. залишився задоволений.

Алексей, 26.10.2021

Мне клиника понравилась очень, жаль, что оценку можно оставить только пять! Я бы поставил 7+!

Денис, 15.10.2021

Хороші спеціалісти, все на найвищому рівні.

Сергей, 14.08.2021

Все було швидко і оперативно, лікарі поводили себе професійно, дали кваліфіковані поради

Анна, 30.07.2021

Ціни трохи кусаються. Але зробили все дуже добре.

Сергей, 06.05.2021

Все було дуже швидко, комфортно, без зайвих якихось заперечень. Все сподобалось

Ольга, 17.04.2021

Таке відчуття, що у людей багато роботи. Прийшов то прийшов, а не прийшов то ні! Не інформують, що є гардероб, коли вийде лікар та як можна заплатити. Все потрібно питати та добиватися! 

Михаил, 13.03.2021

Клиника старая, нет подъезда машиной, у меня были порваны связки и обходить по льду, чтобы дойти от такси до выхода, было тяжело и неудобно.

Мария, 22.02.2021

Все устроило. Очень быстро и качественно. Мне очень понравилось. 

Кристина, 16.02.2021

Просто хотілось би щоб адміністратори були трошки люб'язніші, а так в принципі все добре. Швидко зробили.

Анатолий, 02.12.2020

Записывалась на диагностику, диагноз подтвердился, все верно. Все было быстро. Прием понравился.

Анита, 23.11.2020

Краще ніж в клініці добробут, бо тут лікар компетентний

Вячеслав, 17.11.2020

Быстро, качественно, в клинике чисто, нет очередей. Всем довольна.

Мария, 12.11.2020

Я довго чекала, хвилин сорок. Дівчата нічого не пояснили. Дали флюорографія й сказали почекати. Дивлюсь людям видають, а мені нічого не пояснюють, нічого не кажуть. Поки не підійшов лікар, і я вже в нього запитала: "Чи довго мені ще чекати на видачу аналізу?" Той лікар, що проводив процедуру, більше поцікавився ніж дівчата на рецепції.

Ірина, 26.09.2020

Пройшла КТ обстеження в центрі VIVA НА в. Порика 9 а. Без затримки, швидко, якісно. Персонал привітний і ввічливий. Дякую.

Антоніна Йовенко, 23.07.2020

Швидко і своєчасно провели діагностику - і жодного слова пояснень. Висновок прислали на пошту і читай-розбирайтся сам. Та, власне, це діагностика, а її результати будемо аналізувати з гастроентерологом.

Міхіна Марія, 20.07.2020

Очень профессионально и доходчиво все провели, объяснили, рассказали и дали рекомендации. Я доволен.

Станислав, 13.07.2020

Очень профессионально и доходчиво все провели, объяснили, рассказали и дали рекомендации. Я доволен.

Станислав, 13.07.2020

Доволі компетентна і приємна людина.Приємний персонал в клініці.Все класно. Мені все сподобалось.

Василий, 02.07.2020

Половина табличок в клініці російською мовою, треба це змінити.Все інше ок.

Олександра, 16.06.2020

В первые видела рентгенолога, который не просто делает диагностику, а также пытается разобраться в чем проблема. Клинике за рентгенолога все "десять баллов".

Валентина, 04.05.2020

Вежливое отношение, квалифицированные специалисты.

Игорь, 10.04.2020

Відвідала клініку Віва, що на Виноградарі, робила КТ. Прийом пройшов швидко, прийняли вчасно. Рекомендую.

Катерина, 08.04.2020
Центри поблизу

вул. Щекавицька, 36.

4.8

Харківське шосе, 49а.

4.9

смт. Козин, вул. Київська, 169.

5

вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговського, 3).

с. Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка).

вул. Вадима Гетьмана, 1 в.

4.9

вул. Лаврухіна, 6.

4.9

вул. 49-та Садова, 28.

5