Вузькопрофільна клініка неврології та рефлексотерапії пропонує кваліфіковану діагностику та лікування (електроміографія, ЕЕГ, неврологічний, остеопатичний огляд, мануальна терапія, блокади, голкорефлексотерапія, фармакопунктура)
Клініка «Резонанс» з 1993-го року успішно застосовує на практиці хроно-медичну технологію, за допомогою якої тут ефективно борються з хронічними захворюваннями, яких складно або взагалі неможливо позбутися, використовуючи традиційні методи лікування. Клініка хрономедицини «Резонанс» проводить лікування: епілепсії; мігрені; вегето-судинної дистонії; бронхіальної астми; хронічного обструктивного бронхіту та інших хвороб органів дихання; ішемічної хвороби серця, атеросклерозу; гіпертонії; ревматоїдного артриту; системного червоного вовчака; склеродермії; хронічного гастриту і дуоденіту; хронічного гепатиту і холециститу; хронічного пієлонефриту і гломерулонефриту; жіночого безпліддя нез'ясованого походження; порушення менструального циклу; бородавок долонних і підошовних; псоріазу, екземи та демодекозу; грибкових захворювань шкіри і нігтів; облисіння (всі види); вітіліго; остеохондрозу; синдрому Кушинга та інших медикаментозних ускладнень; клімактеричного синдрому
Центр «Нейрофлекс» — провідний заклад психічного здоров'я з мультидисциплінарною командою фахівців. Ми надаємо комплексну допомогу при розладах, таких як аутизм, РДУГ, депресія та ПТСР, включаючи психологічне консультування, психотерапію, діагностику та реабілітацію для дорослих і дітей. Використовуємо сучасні терапевтичні методи: КПТ, ДПТ, EMDR. Для дітей з РАС та РДУГ пропонуємо діагностику, корекційні заняття, АВА-терапію та когнітивну реабілітацію після травм головного мозку. Діяльність ліцензована МОЗ України.
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
В клініці «Смартмед» проводиться комплексна діагностика і лікування всього організму методом частотного резонансу (функціональний скринінг), вегетативного тестування. Це найшвидший метод провести повне обстеження всього організму.
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Юніком Медікал – ліцензований медичний центр, який надає широкий спектр медичних послуг в наркології, психіатрії, терапії, кардіології, неврологіі та паліативній допомозі.
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
вул. Миколи Голего, 7 Бна карті
Солом'янський м.Шулявська м.Політехнічний інститут
Наша нова клініка радо вітає вас! Ми спеціалізуємося на наданні послуг у галузі гінекології та терапії, створюючи затишну атмосферу для кожного пацієнта. Тут ви можете пройти обстеження, отримати консультації та пройти лікування під наглядом досвідчених спеціалістів. Також у нас є можливість здавати аналізи, що дозволяє оперативно отримувати результати та розпочати лікування.
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка Бохан — це спеціалізована клініка лікування болю в спині, суглобах і міжхребцевих гриж із фокусом на безопераційні підходи. Ми працюємо з причиною болю, а не маскуємо симптоми: точна діагностика, персонально сформовані програми та перевірені методики, які вже допомогли тисячам пацієнтів повернути життя без болю.
В приватному кабінеті приймає лікар невролог Ключева Вікторія Олексіївна, займається широким спектром неврологічних захворювань. Лікар керується принципами доказової медицини, міжнародними рекомендаціями та протоколами. Відвідує міжнародні конференції, закордонні стажування. Окрема сфера інтересів- епілептологія.
Медичний центр Берсенєва понад 30 років спеціалізується на лікуванні захворювань хребта та нервової системи дорослих і дітей. У нас застосовується авторська метамерна методика, проводиться лікувальний масаж, працює психолог. Лікування починається з детальної діагностики та підбору індивідуальної програми з урахуванням багаторічного клінічного досвіду.