Лікар Невролог Корольова Світлана Валентинівна на Doc.ua

Невропатолог вищої категорії з 26-річним стажем роботи в даній області
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 100 відгуків

Ситуацію виправлено
Наталія 05 Вересень 2026
Прийом взагалі не сподобався. Я не отримала відповіді на свої питання, спілкування з лікарем не сподобалося. Лікаря не рекомендую, це був найгірший прийом у лікаря
Корольова Світлана Валентинівна 06 Вересень 2026
За результатами проведеного внутрішнього розбору та комунікації з Вами встановлено, що звернення стосувалося переважно аспектів комунікації під час консультації. Ознак порушення організації прийому, маршруту Пацієнта або надання медичної допомоги виявлено не було. Разом з тим ми уважно поставилися до висловлених зауважень щодо сприйняття комунікації під час візиту.  Для додаткового врегулювання ситуації Вам було запропоновано альтернативну консультацію іншого спеціаліста нашої Клініки, на яку Ви погодилися. Після вашого проходження було отримано зворотний зв'язок. За інформацією від  Наталі Михайлівни, альтернативна консультація пройшла у штатному режимі, необхідну допомогу вона отримала, додаткових претензій або запитів не висловлювала.  Також повідомляємо, що розміщений раніше негативний відгук з оцінкою 1* на акаунті Клініки "Денис"  був видалений Пацієнткою самостійно. Станом на сьогодні ситуацію врегульовано, додаткових звернень від Пацієнтки не надходило. Епізод вважаємо вичерпаним.
Світлана 05 Серпень 2026
Візит пройшов добре, все дуже сподобалося.
Ольга 16 Липень 2026
Консультація пройшла нормально, мені все сподобалося.
Оксана 30 Квітень 2026
Анна 23 Квітень 2026
Ольга 22 Квітень 2026
Лікар Світлана Валентинівна уважна вислухала мої питання надала певні рекомендації. Я задоволена лікарем дякую
Ольга 13 Квітень 2026
В клініці акуратно , чисто все організовано. Лікар Світлана Валентинівна уважна вислухала на консультації , надала рекомендації , приділила достатньо часу. Сподобалось задоволена візитом
Сергій 17 Березень 2026
Візит пройшов чудово.
Олександр 17 Березень 2026
Консультація пройшла в цілому дуже добре, ми поспілкувалися і на всі моменти вона звернула увагу. Все супер
Іван 16 Березень 2026
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10