Людмила Іванівна - спеціалізується на лікуванні та діагностиці соматичних, інфекційних, неврологічних захворювань. Проведення профоглядів та щеплення. Лікар проводить аускультації, перкусії, люмбальну пункцію, імунізацію.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 22 відгуки
Єва 24 Листопад 2024
Абсолютно все влаштовує, лікар приємна. Питання наше ще не вирішено, але лікар призначила лікування, будемо лікуватися і чекати результат лікування. Перші враження хороші, плануємо звернутися до лікаря на повторний прийом після лікування
Ольга 06 Листопад 2024
Спокійно, без метушні, лікар детально оглянула дитину, вислухала всі скарги. Дала рекомендації, звернула увагу на все. Передивилась усі обстеження, з якими ми прийшли. Гарно нас проконсультувала.
Наталя 18 Жовтень 2024
Лікар дуже сподобалась. Компетентна, на всі питання гарно та зрозуміло відповіла. Нам все сподобалось.
Ніаль 27 Вересень 2024
Лікар справжній фахівець своєї справи, одразу побачила всі наші проблеми. Я дуже задоволена прийомом у лікаря, дитинка теж задоволена ставленням лікаря до неї, дуже дбайливе відношення до пацієнтів.
Єва 28 Серпень 2024
Лікарка відповіла на всі питання, дуже уважна, приділила достатньо часу. Задоволена візитом.
Марія 13 Серпень 2024
Лікар добрий, все розповіла, все доступно і зрозуміло, провела огляд, візитом до лікаря задоволені
Олександра 24 Липень 2024
Лікар дуже приємна у спілкуванні людина. Чудовий фахівець своєї справи. Візит пройшов в чудовій атмосфері, все було просто добре.
Макар 07 Липень 2024
Лікарка дуже кваліфікована, знайшла підхід не тільки до дитини, а й до батьків. Дала слушну консультацію не тільки по неврології, а й з психоневрологічної точки зору.
Артем 23 Червень 2024
Нам дуже сподобався прийом, нам все підійшло. Лікар чудовий, докладно нам все пояснила, ми задоволені