Людмила Ивановна – специализируется на лечении и диагностике соматических, инфекционных, неврологических заболеваний. Проведение профосмотров и прививки. Врач проводит аускультацию, перкуссию, люмбальную пункцию, иммунизацию.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 21 отзыв
Ольга 06 Ноябрь 2024
Спокійно, без метушні, лікар детально оглянула дитину, вислухала всі скарги. Дала рекомендації, звернула увагу на все. Передивилась усі обстеження, з якими ми прийшли. Гарно нас проконсультувала.
Наталя 18 Октябрь 2024
Лікар дуже сподобалась. Компетентна, на всі питання гарно та зрозуміло відповіла. Нам все сподобалось.
Ніаль 27 Сентябрь 2024
Лікар справжній фахівець своєї справи, одразу побачила всі наші проблеми. Я дуже задоволена прийомом у лікаря, дитинка теж задоволена ставленням лікаря до неї, дуже дбайливе відношення до пацієнтів.
Єва 28 Август 2024
Лікарка відповіла на всі питання, дуже уважна, приділила достатньо часу. Задоволена візитом.
Марія 13 Август 2024
Лікар добрий, все розповіла, все доступно і зрозуміло, провела огляд, візитом до лікаря задоволені
Олександра 24 Июль 2024
Лікар дуже приємна у спілкуванні людина. Чудовий фахівець своєї справи. Візит пройшов в чудовій атмосфері, все було просто добре.
Макар 07 Июль 2024
Лікарка дуже кваліфікована, знайшла підхід не тільки до дитини, а й до батьків. Дала слушну консультацію не тільки по неврології, а й з психоневрологічної точки зору.
Артем 23 Июнь 2024
Нам дуже сподобався прийом, нам все підійшло. Лікар чудовий, докладно нам все пояснила, ми задоволені
Давид 17 Июнь 2024
Хороший врач, смогла помочь.
Данило 29 Апрель 2024
Візит пройшов чудово. До лікаря взагалі немає ніяких питань. Лікар добре провів візит, лікар надзвичайно ввічлива та розумна людина.