Smile Medical Clinic – це ваша впевненість в здоровій і красивій усмішці!
З 2005 року наша багатофункціональна стоматологічна клініка допомагає тисячам пацієнтів та їх родинам відновлювати й зберігати природну красу усмішки. За цей час нам довірились сотні сімей, і кожен день ми працюємо, щоб виправдати цю довіру.
Чому ж саме ми?
- Команда справжніх професіоналів: Багаторічне формування колективу, щоб забезпечити бездоганну якість лікування. Всі лікарі Smile Medical Clinic – це сертифіковані фахівці з великим практичним досвідом та регулярним навчанням.
- Атмосфера комфорту та довіри: Ми розуміємо, що похід до стоматолога може бути стресом. Тому створили клініку, де панує дружня й відкрита атмосфера. Кожен наш пацієнт отримує індивідуальний підхід, тепле ставлення та турботу, які мінімізують неприємні відчуття.
- Сучасні технології – обладнання преміум-класу: Ми використовуємо найсучасніше стоматологічне обладнання від світового лідера – компанії Dentsply Sirona. Завдяки цьому ми забезпечуємо точність діагностики, швидкість процедур, безпеку лікування та мінімальні больові відчуття навіть при складних маніпуляціях.
- Чудово налаштовані процеси лікування: Під керівництвом кандидата медичних наук та головного лікаря клініки наші процеси працюють, як швейцарський годинник. Всі лікувальні протоколи відповідають міжнародним стандартам, що гарантує вам якісний результат і максимізує збереження своїх зубів.
- Гарантія результату: Наші пацієнти впевнені у своєму виборі, адже ми працюємо за строгими міжнародними протоколами лікування. Smile Medical Clinic – це надійність, прозорість та прогнозованість результату.
Напрямки лікування:
- Терапевтична стоматологія
- Ендодонтія (лікування кореневих каналів)
- Ортодонтія (брекети та елайнери)
- Ортопедія (коронки, мости, протезування)
- Видалення зубів
- Імплантація
- Хірургічна стоматологія
- Пародонтологія (лікування ясен)
- Комплексна діагностика
- Рентгенологічні дослідження (КТ, панорамні знімки, ТРГ)
- Дитяча стоматологія
Послуги, які ви можете отримати:
- Професійний догляд – чистка, гігієна, відбілювання зубів
- Лікування зубів і кореневих каналів будь-якої складності
- Безболісне й швидке видалення зубів
- Відновлення зубів за допомогою коронок, імплантації та тотального протезування
- Корекція прикусу – брекети та прозорі елайнери з моделюванням майбутньої усмішки
- Естетична стоматологія – встановлення вінірів та коронок із цифровим моделюванням
- Лікування уві сні — для пацієнтів із тривогою або складними випадками
Ми цінуємо наших захисників!
Для військовослужбовців діють спеціальні програми лояльності та постійні знижки на всі види стоматологічних послуг
Обладнання клініки:
- Інтраоральний сканер Dentsply Sirona Cerec Primescan AC
- Комп’ютерний томограф Dentsply Sirona Axeos
- 3 стоматологічні установки Dentsply Sirona Axano:
- з ендодонтичним модулем
- з хірургічним модулем
- з оглядовим модулем (внутрішньоротова камера + монітор)
- 2 стоматологічні установки Dentsply Sirona Intego
- 2 мікроскопа Global A-Series
- Лампа для відбілювання Beyond Polus Advanced
- Апарат для комплексної гігієни NSK Varios Combi Pro
- Багатофункціональний прилад для лікування кореневих каналів EndoPilot 2 Ultra Plus
- Професійна фотозона з топовою камерою