Київ
R+ Medical Network

R+ Medical Network

Поліклініка
1207відгуків
add_box Алергологія Анестезіологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Мамологія ... ще
Медичний центр R + Medical Network - це медичний центр, який надає широкий спектр медичних послуг для дорослого і маленького пацієнта. Тут вас завжди зустрінуть з посмішкою на обличчі та нададуть комфортне перебування у стінах медцентру
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Євгена Коновальця, 34-Ана карті
Печерський м.Печерська м.Звіринецька
add_box Алергологія Анестезіологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 21:00 access_time_filled нд : 8:00 - 20:00
вул. Касіяна, 2/1на карті
Голосіївський м.Теремки м.Іподром м.Виставковий центр
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Поліклініка R + Medical Network - це медичний центр, який надає якісні послуги для всієї родини.

У клініці R + Medical Network можна не переживати про якість послуг, що надаються, усі фахівці постійно підвищують свої кваліфікаційні навички за рахунок різних курсів, семінарів, майстер-класів.

Клініка R + Medical Network піклуються про комфорт перебування пацієнтів у медцентрі.  Тому вас зустрінуть з посмішкою на обличчі, адже клініка піклується не тільки про фізичний стан пацієнта, а й психологічний.

Головною перевагою клініки є хороша цінова політика.  Вам не потрібно буде діставати всі свої заощадження для того, щоб поспілкуватися із висококласним фахівцем або ж пройти діагностичне дослідження. Тому що всі співробітники дотримуються прийнятних цін на консультативні прийоми і діагностичні дослідження.

У медцентрі R + Medical Network піклуються про здоров'я, як дорослих пацієнтів, так і маленьких.  Більше ніяких сліз і криків.  Ваша дитина після прийому дитячого фахівця вийде з посмішкою на обличчі.

У клініці R + Medical Network вам зможуть надати допомогу за такими напрямками:

• лабораторна діагностика;
  • ортопедія;
  • травматологія;
  • ендоскопія;
  • гінекологія;
  • проктологія;
  • педіатрія;
  • консультації лікарів для дорослих;
  • сімейна терапія;
  • офтальмологія;
  • нейрохірургія;
  • функціональна діагностика
  • отоларингологія;
  • послуги денного стаціонару.

У медичному центрі R + Medical Network використовується тільки сучасне обладнання, яке дозволяє поставити точний діагноз. Це полегшує роботу будь-якого вузькопрофільного фахівця, адже він зможе призначити якісну схему лікування.

Перевірені відгуки про клініку
Наталія 12 Травень 2025
Все дуже подобається у цій клініці, стараюся при потребі звертатися за медичною допомогою саме в цю клініку. Цього разу візит пройшов максимально добре, все було чудово.
Ольга 06 Травень 2025
Хороша клініка. Також у клініці працюють доволі хороші лікарі.
Богдан 29 Квітень 2025
Прийом пройшов добре, я задоволений. Лікар, Смірнов Олексій Леонідович, кваліфікований спеціаліст.
Наталія 13 Квітень 2025
Була на консультації в Євтушенко Тетяни В'ячеславівни. Мені все дуже сподобалось, лікарка досить непогана. Я думаю, що буду продовжувати звертатись до неї. Дякую.
Марина 07 Квітень 2025
В клініці нас все влаштувало, дякую.