R+ Medical Network на ул. Касияна

Відгуки про клініку R+ Medical Network на ул. Касияна

Поліклініка
896відгуків
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр R + Medical Network - мережа амбулаторно-поліклінічних центрів, створена спеціально для всієї родини. Для максимального комфорту, тут спільно з широким діапазоном амбулаторно-поліклінічних послуг первинної медичної ланки, надаються послуги малоінвазивної хірургії одного дня. Доброзичливий персонал робить все, щоб відвідувачі почували себе максимально затишно і комфортно у стінах клініки
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Касіяна, 2/1на карті
Голосіївський м.Теремки м.Іподром м.Виставковий центр
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
235 відгуків
Марина 27 Квітень 2026
Спеціаліст молодець, консультація пройшла чудово, ми дуже задоволені. Також в клініці я не бувала десь чотири роки, і прийшовши сюди знову була приємно здивована, клініка стала дуже гарною та сучасною.
Галина 02 Квітень 2026
Персонал клініки дуже приємний і уважний
Анна 20 Березень 2026
Добре все пройшло, дійсно так як і хотілося. Клініка хороша.
Андрій 02 Березень 2026
Чудово все пройшло, дякую.
Наталя 10 Лютий 2026
Все нормально було на візиті в лікаря, Хижняк Сергій Васильович. Виписав лікування.
Микола 01 Січень 2026
Мені все сподобалось на консультації та діагностиці на п'ять балів. Все було добре зауважень до лікаря та персоналу не має. Прийду ще на повторний візит до лікаря
Вікторія 15 Грудень 2025
Не вперше вже була на візиті у цій клініці, мені тут дуже все подобається.
Михайло 03 Грудень 2025
Був на прийомі у лікаря Рябокінь Артема Миколайовича. Сподобалось що лікар молодий, сучасний, намагається індивідуально підібрати ліки, назначити правильне дозування ліків і намагається знайти причину проблеми - це дуже важливо. Я лікарем задоволений. Клініка мені подобається, обслуговуюсь в клініці не перший рік, мабуть 6-7 років, клініка мені підходить
Наталія 02 Грудень 2025
Дуже приємна Чорновил Тетяна Валентинівна. Я дуже задоволена залишилась візитом, коли буде потреба, буду звертатись надалі до неї ще.
Аделіна 15 Листопад 2025
Візит пройшов добре. Дякую
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11