Київ
Педіатр і Я, дитячий медичний центр

Педіатр і Я, дитячий медичний центр

Медичний центр
998відгуків
add_box Алергологія Гастроентерологія Дерматологія Кардіологія Логопедія Неврологія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Дитячий медичний центр «Педіатр і я» - багатопрофільний медичний заклад, що спеціалізується на спостереженні та лікуванні маленьких пацієнтів із самого раннього віку. Крім базових послуг і консультацій основних дитячих лікарів широкого і вузького профілю, у клініці доступні комплексні програми по догляду за дітьми, профілактики та реабілітації
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Маричанська, 9на карті
Голосіївський м.Голосіївська м.Васильківська
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Клініка «Педіатр і я» була відкрита у 2012 році з метою надання кваліфікованої медичної допомоги найменшим пацієнтам. З цією метою на роботу в клініку були запрошені кваліфіковані лікарі-педіатри та дитячі фахівці вузького профілю із багаторічним досвідом роботи.

Дитячий прийом у лікарів нашої клініки проходять в спокійній та ігровій формі.  Лікар роз'яснює батькам причини тієї чи іншої поведінки малюка, дає рекомендації щодо харчування, розвитку, навчання і відносин дитини в колективі і сім'ї.

Робота клініки заснована на таких фундаментальних засадах як розуміння, індивідуальний підхід, якість і професіоналізм у наданні медичної допомоги. Для найкращого комфорту і впевненості у здоров'ї, благополуччі вашої дитини, у  центрі діють комплексні програми по догляду за дітьми різних вікових груп.

Послуги, що надаються у клініці «Педіатр і я»:

• огляд педіатра;

Перевірені відгуки про клініку
Ілля 19 Вересень 2024
Гарна клініка
Анастасія 03 Вересень 2024
 Клініка шикарна, прекрасні умови перебування у цій клініці. Отримала все те що і хотіли, повністю залишилися задоволені візитом в цю клініку.
Софія 01 Серпень 2024
Клініка хороша, все організовано, все супер!
Сергій 18 Липень 2024
 Клініка  дуже нам сподобалася.
Мілана 05 Липень 2024
Дуже сподобалася клініка.